"Mani Pakjao"
"Mani Pakjao"

I Pakjao bi borbu sa Makgregorom

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.01.17. | 11:37

Dok se Mejveder prenemaže, Filipinac bi mogao da uleti u kombinaciju

Mani PakjaoNajpopularniji fajter današnjice Konor Makgregor definitivno će biti jedan od dva učesnika megaborbe ove godine. Samo se postavlja pitanje ko će biti u drugom uglu oktagona (ili ringa) - Flojd Mejveder junior ili Mani Pakjao.

Naime, američki bokser je rekao da bi u principu izašao iz penzije samo za borbu sa Irskim tigrom, ali za zagarantovanu zaradu od 100.000.000 dolara! Naravno, previše nula je zakočilo svaki razgovor, pa su čak utihnula i međusobna prozivanja i začikavanja, tako svojstvena za Mejvedera i Makgregora. I tu je sada u priču ušao još jedan veliki bokser, Mani Pakjao. Kako tvrdi njegov promotor, legendarni Bob Arum, pregovori sa štabom Makgregora bi mogli da počnu "u roku od odmah" ukoliko postoji želja i sa druge strane.

Izabrane vesti

Konor Makgregor"Konor je fantastičan borac, veoma je interesantan i popularan... Ko ne bi voleo da izađe na crtu sa njim, pa tako i Mani Pakjao. I pored toga što je vrhunski atleta, Konor ipak nema nikakve šanse protiv ozbiljnih boksera", izjavio je Arum, usput pecnuvši Makgregora.

(foto: Action Images)


tagovi

UFCMeni PakjaoIrskaFilipiniborilačke veštineboks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara