Nemanja Ilić (©Starsport)
Nemanja Ilić (©Starsport)

Ilić: Izgubili smo lucidnost u napadu

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.01.23. | 23:26

“Videlo se koliko su se Norvežani radovali pobedi protiv nas. Pre nije bilo tako. Nije smak sveta da izgubimo od Norveške. Sada treba da ostanemo zajedno, kaže kapiten Orlova

(Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Katovica)

Kapiten Nemanja Ilić žali za drugim poluvremenom, za olako prosutom prednošću koja se istopila za samo pet, šest “žutih minuta”.

Izabrane vesti

Odigrali smo odlično prvo poluvreme, dobro smo otvorili i drugo, poveli sa pet razlike. Međutim, Norvežani se nisu predali, mi smo s druge strane izgubili preciznost i lucidnost u napadu i kasnije smo bili u konstantnom zaostatku. Protiv ekipe kao što je Norveška, to se teško stiže. Nedostaje nam malo više iskustva, ovakvih utakmica protiv ekipa kao što su i Norvežani i Nemci. To što smo sada i sa jednima i sa drugima odigrali jako dobro govori da nema brige za budućnosti, bićemo sve bolji i bolji, ali svakako da boli ovaj poraz”, kazao je kapiten Ilić.

Dotakao se još jednog detalja naš kapiten.

Videlo se koliko su se Norvežani radovali na kraju pobedi protiv nas. Pre nije bilo tako. Nije smak sveta da izgubimo od Norveške. Sada treba da ostanemo zajedno”, zaključio je Ilić.



tagovi

Rukometna reprezentacija SrbijeSvetsko prvenstvo u rukometuNemanja Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara