Komentari na vest

INTERVJU – Boris Rojević: Kad me otpišu, tad sam najbolji, vidim sebe i Vošu u Ligi šampiona

7

757

pre 4 meseca

Da li neko cita tekst ???Zagreb,Nekse,Eurofarm imaju tri puta veci budzet od Vose. Milion evra je nista za ligu evrope. U top 16 retko ko ima ispod 5 miliona,a prvih 4 oko 10 miliona. Vosa za budzet radi sjajan posao.
0

011

pre 4 meseca

Niko ne brani ljudima u ostalim Klubovima da nadju takve sponzore i vodeće ljude , naprave timove , budžete . Ne nego jaši Blagoje , jaši Perune po 20 godina i kukanje na Vojvodinu! Daj Bože da imamo još 5 takvih Klubova a ne da nestane i ovaj jedan. Kao Beogradjanin uživam u igrama Vojvodine , kakve utakmice zadnjih par godina , osvajanje EHF Kupa … Samo licemeri i loši tipovi mogu biti protiv a da iole vole naš rukomet!
T

Trinest

pre 4 meseca

Cupicu bas si se raspisao,stavi kacket i uzivaj :-))
N

Napred rukomet

pre 4 meseca

A koji trener mkze bez budzeta. Pisete gluposti.Budzet Vose za evropu je smesan.Nas kluv da dobije jedan Silkeborg. Napokon super talentovan trener i klub koji raste.
S

Sve se prasta osim uspeha

pre 4 meseca

Rojevic i Vojvodina su opravdali svaki euro. Dobijali su evropske velikane sa mnogo vecim budzetima. Igraju prelep rukomet.ko zna da gleda rukomet vidi koliko je Rojevic odlican trener.
R

Rukometas

pre 4 meseca

Koji velikani Treci i drugi ešalon evropskog rukometa... ove nase igrace sto dovode mislite da igraju za kikiriki... budzet je nenormalan, samo se pitam kako nije sramota da se upumpavaju tolike pare u klub bez istorije.. pored da ne spominjem vecite.. jedan Proleter, Jugovic, Vrbas,Crvenka, Zeleznicar , (Metaloplastika najveca od svih dve lige sampiona)
@

@Rukometas

pre 4 meseca

Pa jel Vojvodina kriva?Vosa bar ima ime kao sportsko drustvo,ima navijace,simpatizere i u rukometu dobru pricu.
@

@Rukometas

pre 4 meseca

Pa Proleter je veci od vecitih,mozda cak i Crvenka i Zelja iz Nisa.
L

Lim

pre 4 meseca

Rukometas*Ti si bio poznat kao.sjajan igrac , cela klupa je vikala neee kada predjes centar ha ha ha. Imao si i ti bojku kao igrac nisi voleo kada je neko uspesan dobar,mozda zbog svog izgleda i sto nikada nisi bio uspesan nego ispod proseka u svemu osim obimu sesira.
t

tuneki

pre 4 meseca

vojvodina ima puno para u rukometu odatle uspesi, kad nestane love,setice se talentovane deca kao u odbojci
p

pravljeni na kalup isti

pre 4 meseca

Vosa sa svojom decom u odbojci dere, videli smo juce. Kako ce proci ovi lazni cetnici i lazna avangarda u kosarci na primer, kada nestane para...nece biti ni u aba 2.
G

Goran018

pre 4 meseca

Zaista sam uzivao citajuci tekst,i saznao mnoge stvari sto nisam znao o Rojevicu koji je fantastican trener !