Komentari na vest

INTERVJU – Nikola Zečević: Pehar podstrek, hoćemo duplu krunu, vidim sebe i dalje u crno-belom dresu

H

Handball Fan

pre 13 dana

Zeka care, uživanje je gledati tebe na terenu. Ne zna se jesi li bolji u napadu ili odbrani. Samo da zdravlje posluži i imamo igrača za reprezentaciju narednih 15 godina.
R

RealnoF

pre 13 dana

Pobedili ali da odigrare jos 100 puta nebi pobedili ovu utakmicu(treba biti realan pobedio SRECNIJI)Sto ne znaci da u doigravanju za prvaka nece biti 5 za Partizan. I smatram da su odlicno sudjenje imali u Ns.
T

Toliko boli a?

pre 12 dana

Tesko reci ,cestitamo na osvojenom trofeju. Kad vidim tvoje komentare pobeda mi bude jos sladja....
B

Balisticar

pre 13 dana

Nemaš pojama o sportu čim misliš da je rukomet amaterski sport . Ne omalovažavam druge sportove Definitivno Košarka i Fudbal su van konkurencije Ali Rukomet je najpopularniji sport kod omladine i najviše mladih ga treniraju i ostvaruju se kao pravi Spartanci !!!
G

Gost 47329

pre 13 dana

Druze o cemu ti pricas???tri kluba zenske odbojke u Beogradu imaju vise dece nego svi zenski klubovi u rukometu zajedno.Imamo 75 klubova u Srbiji rukometnih a toliko ima 6 liga samo na teritoriji Vojvodine podeljena u 9 grupa.5 i 4 liga u odbojci takodje masovmije svaka nego ceo rukomet u Srbiji.Neuporedivo.
D

Da da da

pre 12 dana

Zvanicni podadi 2,4 posto decaka se bavi rukometom i 2,1 posto devojcica.Izumire rukomet u Srbiji. Devojcice su sve na odbojci a decaci na fudbalu.Rukomet je nisko pao.
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Ovo je vest o Partizanu ali zamislite da Vojvodina ili bilo koji drugi rukometni klub u Srbiji ima budžet od 21 000 000 evra kao Partizan u kosarci pa nasi klubovi bi svake godine osvajali Evropska takmičenja.Zvezdin budžet je sličan Partizanovom da ne bude da samo Partizan navodim kao primer.
A

A cekaj majstore.

pre 13 dana

Sto se omalovazava postignut rezultat?Jel toliko smeta sto je Partizan osvojio kup!?I kakve veze ima kosarka sa rukometom?
j

jokicmvp

pre 13 dana

Poredjenje na nivou da neki naš tim u drugom sportu ima budžet kao fudbalski klubovi osvajali bi trofeje
D

Dorcolac

pre 13 dana

Poredjenje tipa ,, kad bi zvezda u kosarci imala budzet Sitija u fudbalu osvojila bi Evroligu svake godine,,
G

Gost 83939

pre 13 dana

Rukomet u Srbiji je amaterski sport.Njim se.bavi manje od 2 posto decaka i oko 1 posto devojcica.Sta bi onda odbojkasice trebale reci koje su šampionke sveta.Da imaju milione i sve nase da se vrate u Srbiju nas klub bi harao evropom.Ovo je zemlja kosarke.Rukomet se igra u Danskoj.
T

TD

pre 13 dana

Ne samo da je slican nego je (kao i prosle sezone) i veci od naseg.