Andrea Anastasi (©CEV)
Andrea Anastasi (©CEV)

Iz Peruđe u Pjaćencu: Andrea Anastasi ima novi klub

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.06.23. | 00:42

Iskusni Italijan će u sredu biti promovisan na konferenciji za medije

Posle veoma neuspešne sezone Andrea Anastasi i Peruđa su se rastali, a italijanski stručnjak je brzo pronašao novi angažman. On će naredne sezone voditi Pjaćencu. U sredu će i zvanično biti predstavljen na konferenciji za medije.

Nekadašnji reprezentativac Italije je prošlog leta zamenio Nikolu Grbića na klupi bogatog kluba. Zajedno su pokušali da ostvare velike ambicije, ali je drugi deo sezone bio potpuni fijasko.

Izabrane vesti

Umesto da dođu do trofeja koje su toliko želeli i zbog kojih su uložili ogroman novac, oni su zaustavljeni u polufinalu Kupa Italije i Lige šampiona, kao i u četvrtfinalu domaćeg prvenstva.

Pehare su uzeli samo u Superkupu i na Svetskom klupskom prvenstvu, ali to je ipak bilo premalo za takav projekat i ulaganja. Nešto je moralo da se promeni, pa je ceh platio trener Andrea Anastasi.

On će nastaviti karijeru da gradi u odelu Pjaćence. Taj tim je prošle sezone bio treći u domaćem prvenstvu, pošto je u polufinalu izgubio od Trentina u majstorici, a onda zabeležio tri pobede u duelima sa Milanom i zauzeo treću poziciju.

Upravo je Pjaćenca zaustavila Peruđu u polufinalu Kupa Italije, a onda i trijumfovala protiv Trentina i uzela trofej. U CEV kupu je stala u polufinalu.

Podsetimo, na klupu Peruđe je stigao Anđelo Lorenceti.


tagovi

OK PjaćencaOK PeruđaOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara