Ivica Jevtić (©Starsport)
Ivica Jevtić (©Starsport)

Jevtić: Bilo je monotono tokom pauze...

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.01.24. | 13:14

Trener Crvene zvezde zadovoljan zbog pobede protiv Radničkog

Odbojkaši Crvene zvezde godinu su otvorili pobedom protiv Radničkog u debriju 13. kola. Iako su izgubili prvi set, uspeli su da preokrenu i uzmu sva tri boda, koja su ih učvrstila na prvoj poziciji.

Trenutno crveno-beli imaju skor 10-3 na vrhu, a iza je Partizan sa učinkom 9-2 i dve utakmice manje. Radnički je treći sa skorom 9-4.

Izabrane vesti

Trener Crvene zvezde Ivica Jevtić bio je zadovoljan zbog pobede njegove ekipe - prve u 2024. godini.

"Bilo je bitno da nastavimo seriju... Iskreno, monotono je bilo da se odradi ovaj prelazni period, odnosno ova pauza kada smo bili mesec dana van takmičarskog ritma. Bilo je teško održati igračima koncentraciju na treningu, jer nismo imali utakmice", istakao je Ivica Jevtić.

Radnički je Zvezdi naneo poraz u prvom delu prvenstva, tako da je Jevtićev tim znao da ga čeka težak posao...

"Drago mi je što smo uspeli da prvu utakmicu nakon pauze rešimo u našu korist, a još draže mi je zato što je to Kragujevac ekipa koja sigurno konkuriše za sam vrh tabele. Čestitao bih mojim momcima na dobroj igri. Takođe, drago mi je što smo uspeli da se vratimo nakon onakvog prvog seta, gde generalno i nismo igrali toliko loše, ali smo loše servirali. I pored desetak servis grešaka, mi smo uspeli da osvojimo 22 poena".

Nisu smeli momci sa Marakane da se opuste ni u jednom trenutku, jer bi ih Kragujevčani sigurno kaznili.

"Rezultat na semaforu pokazuje da smo ostala tri seta dobili lagano, ali nije bilo tako pre svega u našim glavama. Znali smo da možemo i da moramo da pobedimo", podvukao je Ivica Jevtić.


tagovi

OK Crvena ZvezdaSuperliga Srbije u odbojciIvica Jevtić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara