Ivica Jevtić i Vukašin Ristić (©Starsport)
Ivica Jevtić i Vukašin Ristić (©Starsport)

Jevtić o majstorici: Mi smo u prednosti, naš je domaći teren

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.04.24. | 08:30

"Nemam šta da zamerim mojim momcima, borili smo se onoliko koliko smo mogli",

Bila je Zvezda veoma blizu proslave titule, samo jedan set joj je nedostajao na Banjici pa da šampionska žurka krene. Međutim, nije joj dao Partizan baš da se prošeta do trona. Ko god pobedi u ovoj finalnoj seriji za odbojkaše, moći će da kaže da se žestoko namučio, jer će slaviti tek u majstorici.

Crveno-beli su sinoć stigi u "Master" sa vođstvom 2:1 u seriji, ali nisu se dobro proveli. U prvom setu su ispustili prednost 23:21, u drugom su imai 17:10. Posle su se trgli - dobili dva seta i izborili taj-brejk.

Izabrane vesti

U odlučujućem periodu Partizan je imao prednost 11:6, potom i 13:7, ali opasni protivnik je prišao na samo poen zaostatka. Ipak, domaći su se nekako presabrali u završnici i izborili pobedu. Potpuno razočarani napustili su teren izabranici Ivice Jevtića, ali svakako svesni da nije sve crno i da još jedna šansa postoji. I to na domaćem terenu.

"Videli ste i sami. Uspeli smo da se vratimo posle 2:0 za Partizan. Nemam šta da zamerim mojim momcima. Borili smo se onoliko koliko smo mogli. Uspeli smo posle poraza u trećoj utakmici i posle 0:2, mentalno da se konsolidujemo. Čestitao bih mojim momcima i ekipi Partizana na pobedi", rekao je posle meča Ivica Jevtić.

Naredni duel koji će sigurno biti poslednji igra se u petak na Banjici od 19.00 časova. Tada će ili Zvezda osvojiti titulu posle osam godina ili će Partizan odbraniti tron.

"Što se tiče pete utakmice - majstorice, očekujte ništa manje uzbudljivu utakmicu. Nadam se da ćemo uspeti da se oporavimo i fizički i mentalno i da ćemo u dobrom raspoloženju dočekati ekipu Partizana".

Deluje da je Partizan sada u naletu zbog dve vezane pobede, ali u petom meču Zvezda će igrati kod kuće. Teško je nekome dati više šanse posle svega...

"Mi smo u prednosti, naš je domaći teren", naglasio je Ivica Jevtić, koji veruje u svoj tim.

FINALE PLEJ-OFA ZA ODBOJKAŠE U SRBIJI

Crvena zvezda - Partizan 3:0

Partizan - Crvena zvezda 1:3

Crvena zvezda - Partizan 2:3

Partizan - Crvena zvezda 3:2

Petak

19.00: Crvena zvezda - Partizan


tagovi

Ivica JevtićOK Crvena ZvezdaSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara