Ivica Jevtić (©MN Press)
Ivica Jevtić (©MN Press)

Jevtić posle spektakla u Subotici: Ovako je najpoštenije - da im vratimo istom merom

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.12.23. | 13:54

"Da je ekipa Spartaka slavila, ne bi bilo nezasluženo", poručio je strateg Crvene zvezde

Više od mesec dana odbojkaši Crvene zvezde ne znaju za poraz. Podigli su formu, igraju sve bolje i trenutno drže lidersku poziciju na tabeli.

Poslednji put izgubili su od Niša 17. novembra, posle toga su redom dobijali Takovo, Jedinstvo, Partizan, Karađorđe i Spartak.

Izabrane vesti

Sinoć je moglo da se desi i da izgube, ali su imali više živaca u neizvesnoj završnici meča...

"Drago mi je što smo uspeli da zadovoljimo subotičku publiku dobrom igrom, kako ekipa Spartaka, tako i mi", rekao je trener crveno-belih Ivica Jevtić. "Još draže mi je što je što smo mi uspeli da osvojimo poslednji poen i da slavimo u ovoj utakmici. Da je ekipa Spartaka slavila, ne bi bilo nezasluženo. Mislim da je ovako najpoštenije, da im vratimo istom merom, pošto su oni nas pobedili u prvom delu sezone istim rezultatom".

Komentar posle meča je dao i kapiten Crvene zvezde Nikola Petrović.

"Čestitke i mojoj ekipi i Spartaku na jednoj izuzetno lepoj predstavi, koju smo prikazali. Mislim da smo mi bili blagi favoriti pred ovu utakmicu, ali znali smo da će biti jak meč", kaže Petrović. "Svi znaju da u Subotici nijedan protivnik ne prikaže dobru odbojku... Možda smo mogli i ranije da rešimo pitanje pobednika. U tom prvom setu mi smo dozvolili da naprave seriju 17:4. To je nedopustivo na ovom nivou. Sve u svemu - izvukli smo maksimum na ovom meču".

Crvena zvezda trenutno ima skor 9-3 na prvom mesto, a prvu narednu utakmicu igra sa Radničkim oko 19. januara.


tagovi

Ivica JevtićOK Crvena Zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara