Komentari na vest

Joana Vološ: Dobila sam mnogo kritika, mržnja je bila strašna... Znam svoju vrednost, mogu to da izdržim

M

Mmmmmmin

pre 9 meseci

Sramota je kritikovati jednu Joannu Wolosz, zena je ipak legenda. Mozda nije toliko osvajala sa svojom reprezentacijom ali zaista posle Maje Ognjenovic mozda najbolji igrac na toj poziciji. Cinjenica jeste da u nekim momentima Poljska mnogo bolje igra sa drugim dizacem ali mislim da je to i normalno Wolosz je propustila VNL i dosla tek na Evropsko, ekipa se navikla na Wenersku… bas me je iznenadio i komentar Joanne na poslednjoj objavi na instagramu Maje Ognjenovic, napisala joj je “Icon”, to samo govori koliko nije puna sebe i da ima postovanje za druge. Poljaci su kao mi u kosarci, njima je odbojka sve i onda svaki poraz boli i dolazi do opasnih kritika, mislim da ona to nije zasluzila. A u Italiji je svakako legenda. Bice mi zadovoljstvo da ove godine u istoj ligi gledam Joannu i Maju.
m

minus i plus

pre 9 meseci

Sramota je i kritikovati naše devojke.Poljakinja nema medalju sa OI i SP nase imaju.Pa nekima ne odgovaraju.Kad udare minus za jednu Bošković bez stida to je kao da u Argentini to stave Mesiju.Mi smo lud narod.
s

samo pamtim

pre 9 meseci

A kod njih odbojka kao kod nas košarka.A odbojka kod nas kao kuglanje kod njih.Pravo poređenje.Isprati na EP 2 novinara devojke i 70 gledalaca.Tuga i sramota.
M

Mmmmmmin

pre 9 meseci

“Minus i plus” kao prvo ja nisam od tih koji lupaju minuse za nase devojke i koji kritikuju nase devojke. Sramota me je svake osobe koja kritikuje Tijanu Boskovic ili bilo koju devojku generalno. Sto se tice Joanne, ovo je objava o njoj i prokomentarisala sam da ne zasluzuje kritike jer je legenda zenske odbojke, i trenutno uz Maju najbolji tehnicar sveta (Maja 100 mesta prazno pa Joanna), to sto nema olimpijske medalje ili bilo koje medalje sa reprezentacijom ne umanjuje njen znacaj u odbojkaskom svetu. Zena je izuzetno dobar igrac, tehnicar i timski igrac. Poljska je daleko losija ekipa od nase, Turske a mislim da je losija i od Italije ali kada Italija igra u punom sastavu, tako da Joanna nije kriva sto nemaju medalje jer tim kao tim nema jacinu kao Srbija, Turska i Italija. Ako pratis svetsku kosarku znaces koje Joanna, a sa svojim klubom je osvojila sve sto se moglo osvojiti i u Italiji je izuzetno cenjena cak i kapiten (prednost u odnosu na neku italijanku, slicno kao Tijana u svom klubu). Tako da mene nemoj mesati sa tim osobama koje pljuju nase devojke i lupaju minuse, ja to nikad nisam radila. Ja sam fan svetske odbojke i izuzetno cenim Joannu. A nase odbojkasice i nas tim je za mene najbolji tim na svetu, a Tijana najbolje odbojkasica svih vremena.
M

Mmmmmmin

pre 9 meseci

“Minus i plus” ako pratis zenski odbojku znaces ko je Joanna. Mala ispravka zbunila sam se pri kucanju
m

minus i plus

pre 9 meseci

Mmmmmmin Nisam mislio na tebe Ovde ima neki indijanac koji mrzi naše devojke i piše sve negativno i lupa minuse za pozitivan komentar o devojkama.
j

juga 1945 1992

pre 9 meseci

Ženska odbojkaška reprezentacija Jugoslavije pod tim imenom nije igrala na Olimpijskim igrama, samo jednom se plasirala na Svetsko prvenstvo (i to 1978. godine, bile 16), a najveći uspeh – i to ubedljivo – ostvaren je 1951. godine, kada je zauzeto treće mesto na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Posle toga najdalje koliko su uspele da odu je sedmo mesto 1958. u tada Čehoslovačkoj, a na narednih osam nastupa (propustili četiri) nisu mogle dalje od osmog mesta. Usple su doduše da osvoje jedno zlato (1975. na Mediteranskim igrama), uz jedno srebro 1979. i bronzu četiri godine kasnije. U Jugoslaviji je bila baza i drzava od 22 miliona stanovnika.Danas u zemlji od 6 miliona smo nauspešnija sila u evropi sve ukupno u 21 veku u ženskoj odbojci.Takođe i muška odbojka je imala sjajne rezultate.Sve ide od saveza.Rukomet se urušio košarka pala fudbal je nikad gori.Jedino odbojka uspešnija nego u Jugoslaviji.
H

Hej Sloveni..

pre 9 meseci

Pa u Srbiji isto.Devojke jedan meč izgube na 2 takmicenja i nađu se nezadovoljni da kritikuju.
n

naši ilegalci

pre 9 meseci

Tako Prle i Tihi ovde pišu protiv devojaka i ne vole ih..
w

walter.

pre 9 meseci

gospodjo znamo da su vam tihi i prle bili prve ljubavi ali morate razumeti da je to vreme proslo, nemojte da vas iznose sa tom foteljom nogama unapred
w

walter.

pre 9 meseci

gospodjo znamo da su vam tihi i prle bili prve ljubavi ali morate razumeti da je to vreme proslo, nemojte da vas iznose sa tom foteljom nogama unapred
p

prle i tihi

pre 9 meseci

walter Hahahaha Mržnja prema odbojci neverovatno velika.
n

naši ilegalci

pre 9 meseci

Naši ilegalci su za Poljake mala maca.Oni samo lupaju minuse.. Poljaci su ispred svih.Uspeh se teško prašta.Ubi ih Tijana kao smeta jer je iz RS.Hvale Vargas.Smeta im selektor.Drugo mesto im neuspeh.Lupaju minuse - - - - na sve pozitivno što se piše o devojkama a hoće da vode savez.hahahahaha ovo samo u Srbiji ima.Ja bih da budem u timu Argentine trener Mesiju.Samo..