Komentari na vest

Kakva šteta: Srbija u trileru nadigrala Furiju, ali ostala bez Svetskog prvenstva

S

Steta

pre 24 dana

Kukicu se vidi ogromna zelja i strast kad igra za repku i to ne moze da mu se zameri, steta sto njegov kvalitet ili kvalitet njegovih igrara nije u istoj meri kao zelja koju ima....
J

Jaa

pre 25 dana

Kako je Srbija ostala bez SP ako je pobedila?
S

Srbijaaa

pre 25 dana

Bravo selektore -bravo momci ovo je bilo odlicno. Vracate veru u rukomet!
D

Dzi

pre 25 dana

Na vest jutros sam napisao... "Igracemo da sto blize izgubimo u zbiru Ne verujemo u prolaz ali igracemo za minimalnu pobedu Ne bi smo da se zamerimo nekom, racunamo jaci su ali da izgubimo dostojanstveno, zao nam je publike ali dali smo sve od sebe, imamo perspektivu... fali drzavaa da ulozi...i klinci da pocnu da treniraju rukomet...bla bla bla Nereseno do 2 gola pobede za nas. Protivnim idealan za izgubiti... nemoj nam neke slicne.. Galantni gubitnici." Opravdali su moja ocekivanja.
z

zamalo

pre 25 dana

Nevidjena steta. Ko jos prati ove
L

Luka39

pre 25 dana

Cemu toliko pljuvanja ove nove reprezentacije sa novim selektorom? Spanija je vrh evropskog i svetskog rukometa,ovo je bilo odlicno odigrano ako ovako nastave bice uskoro i borba za medalje.
U

Uuu222

pre 25 dana

Vec u Parizu osvajamo 100posto..
i

ispravka

pre 25 dana

Španija je BILA jedna od najjačih ekipa,ali je ta strašna Španija na poslednjem EP (nema potrebe da pričamo šta je bilo pre 2,3 ili 8 godina) ispala,kao i mi u prvom krugu!!! I nemojte u komentarima da pišete stvari koje nisu istinite ,jer su sile u rukometu DANAS Danci,Francuzi,Šveđani itd a ne Španci!
r

raider

pre 25 dana

poslednja konsultacija pre nego sto mi mozak eksplodira, da li smo onih zadnjih 20 sekundi imalo time out i da li smo mogli da igramo napad bez golmana? ako smo mogli, 7 na 5, zasto pobogu nismo? takodje Kukic je najveca komplikacija, imas ga ali kao da nemas, tacnije kada najvise treba nema ga nigde, srlja , ako zadnjih 20 sekundi sa igracem vise ne ides na krilo ili pivota... stvarno steta!
k

kh

pre 25 dana

Veciti luzeri nazalost
j

jjjjjjj

pre 25 dana

steta opet napravimo gluposti na kraju i opet Kukic hoce da se proslavi i zakomplikuje i onda se resi lopte i onda sut iz ocaja, ali dobro mozda dobijemo vajld kartu
W

Wildcard

pre 25 dana

Da li postoji sansa da se kvalifikujemo preko wildcard
I

Ivan OL 91

pre 25 dana

Vidi komentara. Ljudi, ovakav rezultat u dvomeču sa Španijom može samo 5,6 ekipa, svaka čast na igri. Ovo nije ista reprezentacija sa EP, odmah se vidjelo i u prvoj utakmici. Ali stvarno šteta što nismo prošli zbog Milosavljeva, branio je za 10.
I

Invantadjo

pre 25 dana

Neverovatno... Imamo smišljen prvi napad cepelin a zadnji, najvažniji bezidejan... Stvarno ne bih ništa pisao da mi nije žao, jer verujem da možemo a zaseremo uvek slično... Daj Bože wild carda, ne mogu da zamislim januar bez rukometa...

Bojan Urosevic

pre 25 dana

Dobijamo sigurno pozivnicu umesto nekih amatera
G

Gost 38382

pre 24 dana

Mi smo u rukometu pravi amateri.Kao Danci u Košarci.Samo sto nisi svestan toga
m

mirko b.

pre 25 dana

Spanija je vec izvesno vreme spora i rutinerska ekipa, ali je i dalje jaca od Srbije. Imapar mladjih igraca u Srbiji, ali su oni i dalje prosek u odnosu na neke igrace drugih timova. Nista SP je gubi ne igranjem Srbije. Ocekivan poraz. Kukic? Mnogo prodatih lopti iima. Samo u zadnjih 1o minuta 3 ili 4.
U

U dalj

pre 25 dana

MI SMO POBEDILI 3 SPANIJU. EJ BRE PLJUCKERI BOLI VAS
E

Eskobar

pre 25 dana

+6 i tri napada nista od toga mars bre tamo stim da 5 min spanci nisu dali gol i mi isto tolko gledam i ne verujem
R

Rrrrr

pre 25 dana

Kukic zaistabugrobario ekipu. Lomi se utakmica, on forsira pivota lad su Spanci skupili na sredini, baca igracu u noge, zadnji napad umesto da krenu u neki visak sa igracem vise, on drzi loptu do par sekundi do kraja i onda je uvaljuje Kosu da suta.
I

Ivan.

pre 25 dana

Nekako imam utisak da za ovaj sport moras malo da budes drcan i bezobrazan. Mi to nikada nismo bili.
I

Idemo dalje . . .

pre 25 dana

Ti malo koje komentarisu pojedinci je mnogo ali mnogo , Tako je bilo na zadnjrm ep sa islandom madjarskom i crnom gorom sve na mider a treba i sreca da te poglexa ali pored ovakvih baksuza iz saveza sigurno nece
4

46789

pre 25 dana

OD ZEMLJE EVROPSKIH SAMPIONA DOSLI SMO DO TOGA DA JE USPJEH KAD SE KVALIFIKUJEMO NA EP I SP U NEKOM SPORTU
P

Pagaziz

pre 25 dana

Posle o og protiv Crne Gore ne zanimate nas, je l' jasno!!!!!
S

Sreća naša

pre 25 dana

Pa imamo košarkaše vicešampione sveta i odbojkašice šampionke sveta.
Z

Zora sviće

pre 25 dana

Oni su ponos Srbije.
G

Girona OUT

pre 25 dana

I sad neko da objasni ko je držao onog nesretnog Djironu 4 godine na klupi?! Lik se nauzimao para i para za prodaju magle. Sedne naš čovek i uradi čak i bolji posao nego Španac kome je vrh karijere selektorsko mesto Irske i Tunisa!
r

realnost

pre 25 dana

A da li je taj naš čovek razmišljao o tome da poslednjih 20 sekundi izvede golmana i napada sa 7 na 5?Da li je razmišljao o tome da Kojadinović u drugom poluvremenu odigra neki napad?Da li je razmišljao da nije produktivno imati tol8ko neupotrebljivih igrača na klupi(Pušica,Jevtić,Vejin,Borozaš?....) a samo jednog srednjeg beka koji je kao bez glave?Selektor je postavljen tako kako jeste,dosta kvalitetnijih i sa većim znanjem i renomeom su bili bolja opcija!
G

Gost 2

pre 25 dana

@realnost Kako mislis neupotrebljivih igraca? Pusica neupotrebljiv? Igra odbranu odlicno! Borzas nepotrebljiv? Zasto ga je drzao na klupi 2 utakmice? Jer nije umeo da ga upotrebi ili su mu rekli da treba da “upotrebljava” neke druge (?)
F

F16

pre 25 dana

7 na 5 glupost. Zabije gol i oni sa centra vrate i ispadas. Imali smo igraca vise to pismena ekipa treba da resi.
G

Gost 37282

pre 25 dana

Šut Miloša Kosa uz zvuk sirene odbranio je Perez de Vargas, pa nismo uspeli da stignemo do svetskog prvenstva.Nasa reprezentacija po tradiciji propušta i OI.Naravno bez rukometa smo u Parizu jer devojke nikada od raspada Juge pa ni sadan2024 nisu uspele izboriti plasman na OI.Vise od 30 godina tj od raspada Juge ili nijednom kao Srbija nisu bile na OI.Rukomet je jako nisko pao.Fali nam kao malo ali to malo je ustvari jako jako puno.
N

Nsjdhsjshs

pre 25 dana

I kada smo vodili + 6,znao sam da ce ovi luzeri da izgube,ljudi pa oni su na EP vodili 10 sekundi pre kraja Island sa 2 razlike i imali loptu,i uspeli su da ne pobede…Rodjeni luzeri,nema sta..
e

evo ovako

pre 25 dana

Naravno.Savez sa sve Kukicem,Vejinom i Djordjicem.Ovaj poslednji doduse nije igrao protiv Spanije,ali mu je kum namesto mastan transfer u Vosu. Zao mi ostalih igraca.Steta.
D

D90

pre 25 dana

Kukić je zločin koji traje,toliko
G

Gile 88

pre 25 dana

Nikad nećemo imati m..a u ovom sportu i kad odigraju dobro sve na kraju za.ebu
C

Cro

pre 25 dana

Šteta,odlična tekma Srbije..nadam se da će te dobiti pozivnicu,takva ekipa zaslužuje mjesto na Euru..LP iz Hrvatske
C

Cirkus

pre 25 dana

Večiti luzeri
F

Figaro

pre 25 dana

Neverovatno kako uvek uprskaju poslednji napad čekaju poslednji sekund za šut...
O

Objektivni navijač

pre 25 dana

Pljuvačina po reprezentaciji počinje za 3,2,1…
p

petloovoooob

pre 25 dana

hebes repku
N

Naravno

pre 25 dana

Rukometaši i fudbaleri su najgori od svih naših ekipnih sportova
H

Hhshahhahahwh

pre 25 dana

Pa ti ih hvali ako mislis da treba posle svih obih godina poraza..
d

djomladjomla

pre 25 dana

Da li cemo se ikada poradovati uspehu nasih rukometasa?!
r

realno85

pre 25 dana

kad u ekipi imas jednog lazara kukica koji je sposoban da upropasti sve ono sto se gradni 55 minuta. toliko je decko limitiran da je to neverovatno. sta je doticni planirao u zadnjem napadu da drzi loptu 20 sekundi i onda je uvali malom kosu da pogine dete. daj vise ga sklonite da ga ne gledamo vise. mozga grama decko nema. tri lopte gubi u zadnjih 5 min
z

zamalo al karma je to

pre 25 dana

Kukic zlocin koji traje.A i Vejin. Svaka cast Pesmalbeku,igracina.
M

Maler

pre 25 dana

Zabraniti ovom uroku Strajniću da prenosi utakmice reprezentacije!
Č

Čačak

pre 25 dana

Bolje Ana sa vremenske prognoze Jutarnjem programa da prenosi🤣
N

Nanas

pre 25 dana

Covek je danas 6 ili 7 puta prekrstio golmana u MILOSAVLJEVIC...,pa covece znas li makar nesto,jedan prenos u 3 meseca imas i ni za njega ne umes ljudski da se spremis...kakva parazitska redakcija je ovaj rts, pa to je strasno
D

Dhsjjdufjehe

pre 25 dana

Steta, nismo igrali na krila uopste, Spanija smesna u odnosu na pre par godina
C

C c c c c

pre 25 dana

Smesna Spanija da bi umanjio pobedu Srbije bez pola tima. Zato sto patis kada neko pobedi. Frustracija dijagnoza.
@

@Ccccc

pre 25 dana

Pošto ste napisali da nam fali pola rerezentacije,da li biste bili ljubazni da nam napišete ko je to falio? Svi koji pomno pratimo rukomet znamo da su falili Marsenić i Rogan (i to samo jedan od njih,jer da je Marsa bio u sastavu,Rogan ne bi terena video).Ostali koji su falili su selektoru bitni,ali samo kao alibi i ništa više!!!
L

Lusteri

pre 25 dana

Luzeri su uvek luzeri.. 33 sec do kraja nasi umesto da jurnu na brz gol oni tapkaju hahahaha
T

Titel

pre 25 dana

Kakav je ono zadnji napad sa igracem vise. Lazar Kukic kralj nebitnih utakmica