(©Starsport)
(©Starsport)

Kapiten Crvene zvezde: Svaki element u našoj igri je funkcionisao kako treba

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.04.24. | 17:15

Nikola Petrović veruje da njegovu ekipu čeka mnogo teži meč u sredu

Silovito je startovala Crvena zvezda u finalu plej-ofa za odbojkaše. S obzirom na to da je ligaški deo završila na prvoj poziciji, dobila je mnogo samopouzdanja, što je bilo vidljivo na domaćem terenu u nedelju...

Crveno-beli su slavili 3:0 protiv Partizana i tako poveli u finalnoj seriji, koja se igra dok jedan tim ne dođe do tri pobede.

Izabrane vesti

"Pre svega bih čestitao svojoj ekipi na izuzetno dobroj partiji. Nismo očekivali utakmicu u tri seta... Sigurno će biti teže na sledećoj u Masteru. Stigao je njih malo i umor zbog polufinalne serije u tri meča protiv Radničkog. Ekipa iz Kragujevca je dobra, bili su u vrhu. Morali su da daju sto odsto, sigurno da je to ostavilo traga na njih", rekao je kapiten Crvene zvezde Nikola Petrović.

Servis i blok Jevtićevog tima su bili odlični na prvom susretu.

"Svaki element u našoj igri je funkcionisao kako treba. Mislim da je presudila želja koju smo imali u odnosu na njih. Mi smo od početka ovakvi, tako da nije neko iznenađenje".

Svestan je Petrović da je pređen tek jedan stepenik.

"Pobedili smo prvu utakmicu, odmah razmišljamo o drugoj. Biće teško, ali korak po korak i nadam se uspehu", podvukao je kapiten Crvene zvezde Nikola Petrović.



tagovi

OK Crvena ZvezdaNikola Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara