Komentari na vest

Kolaković: Sve je kod njih brže i snažnije... Nemam opravdanje za nas, ali Japan igra sjajnu odbojku

L

Loši izbori

pre 23 dana

Umesto da počne utakmicu sa istom postavom koja je dobila Iran, selektor izmenjao pola postave. To, jedno. Drugo, da li je stručnjacima jasno da treba da igraju najbolji, a ne da se igrači vode na takmičenja zato što imaju neke ranije zasluge? Na primer, Atanasijević. Pozdravite se sa njim. Čovek više ne može da igra na ovom nivou i to i sam treba da vidi i oseti i pozdravi se. A ovako se stiče utisak da on mora da igra. Postigne 3 poena, a 100 pogreši.
j

jan

pre 23 dana

Da vise niko ne strepi od nas se pokazalo i mnogo pre,Japana ,mi vec 6-7 godina nismo u samom vrhu Svetske odbojke,Japan igra brzu,modernu odbojku i sigurno su u prvih pet svetskih ekipa.Pa Nisida skace vise skoro pola metra od bilo kog naseg igraca.Ovo je trenutno nasa realnost i ne treba gajiti neka velika ocekivanja.
G

Gost188475938

pre 23 dana

I protiv Irana to nije izgledalo dobro ali Iran vise nema u sastavu ozbiljih igraca, osim Ebadipura. Kao i protiv Irana i sa Japanim prijem je bio ocajan posebno Kovacevic i Kapur, na sve to i igrati sa Todorovicem cije je dizanje baloniranje, sto duplo brzim igracima Japana daje vremena da postave blok je Kolakoviceva greska, mada ni Jovovic nije mnogo brzi sa dizanjem. Nazalost veoma je vidljivo sa brzim Japanom koliko su ostarili i usporili Kovacevic i Atanasijevic a i koliko su spori i nezgrapni nasi srednjaci. Trend je ubrzavanja igre u svetskoj odbojci,a mi smo se zaglavili u igri i sa igracima koji to ne mogu da isprate. Najgore je sto se nas trend selekcije nastavlja i sto i mladje igrace koji se guraju u reprezentaciju, su tipovi igraca koji to ne mogu da isprate, pa imamo nezgrapne i visoke primace Peric, Tadic, mladji Masulovic koji nemaju koordinaciju i brzinu za modernu odbojku, sto se posebno odnosi na prijem. Jedino ko se uklapa u modernije igrace u nasem sastavu su Kujundzic i Lisinac, ali prvi ne dobija sansu i propada vec 5g, a drugi je povredjen. Sve ukupno, ove OI su za nas nemoguca misija, a ako se ovaj nacin selekcije i rada nastavi nece biti ni narednih.
K

Kolakovic

pre 24 dana

Vec uskoro moze podneti ostavku jer on selektor nije. Izjaviti Japan je brzi od nas a poceti utakmicu sa Todorovicem koji je sporiji od babe moje i sa Masulovic koji ne moze sastaviti blok je sramno. Izvodi Urosa koji jedini moze dati poen u tim momentima, a na time outu im kaze “moramo zalepiti loptu na pod”. Njegovi time outi su sramni. Japan je sa dolaskom ovog selektor postao jedna od najboljih reprezentacija na svetu
N

Nije

pre 24 dana

Kolaković trener ni za Singapurčane a kamoli za nas nekadašnju Velesila Sveta odbojke. Velika greška Gajić je što je smenio Nidžu Grbića pre 5 g iako je osvojio prvo i jedino Zlato u Svetskih ligi 2016 a bio i 4 na SP 2018. A zatim i Bobu Kovača koji je osvojio EP 2019.Od oba legendarna Svetska igrača sadašnji reprezentativci su mnogo mogli da nauče što se i videlo po rezultatima dok Kolaković nema to znanje i harizmu da vodi silu kakva je bila Četa Plava od 1995 do 2019 kad smo osvojili 25 Evropskih Svetskih i Olimpijskih medalja računajući i Svetsku Ligu
V

Volim fucu

pre 24 dana

Poveo si veće staraca , pa sta si ocekivao???!!!
7

738289

pre 24 dana

Jos 10 utakmica tek je počelo.Tu smo i dalje.Ima da se igra.Nije Japan džabe 4 na rang listi.Bolja su ekipa i tačka.Nemačka sampion sveta u košarci Italija nas izbacila sa evropskog i sa kvalifikacija za Tokijo u Areni.Jako teško ce biti ali nada umire poslednja.Nadam se da ce Japan dobiti i Kubu.
o

ovo je odbojka

pre 24 dana

ne pricamo o kosarci