""
""

Kompletna Zvezda u blokadi zbog vaterpola

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.03.14. | 09:05

Nekadašnji trener Nikola Stamenić dobio spor oko dugovanja u iznosu od 5,5 miliona dinara i onemogućio poslovanje crveno-belih

Svi računi Sportskog društva Crvena zvezda od petka se nalaze u blokadi! To je za Sportski žurnal potvrdio generalni sekretar Igor Milojević, uz napomenu da su crveno-beli u takvo stanje dospeli usled neizmirenih obaveza prema bivšem šefu struke vateropolo kluba Nikoli Stameniću.
''U blokadi smo. Nekadašnji trener našeg vaterpola kluba u periodu od 1990. do 1992. Nikola Stamenić dobio je spor oko dugovanja iz tog vremena na iznos od 5,5 miliona dinara. To je razlog'', poručio je Milojević za Žurnal.

Generalni sekretar Sportskog društva Crvene zvezde veruje da će naći izlaz iz teške situaciej, tako što će pokušati da reprogramira dug Stameniću.
Iznenađeni smo, posebno posle činjenice da se sve događa posle toliko vremena, odnosno nije mi jasno zašto Stamenić to nije ranije pokrenuo. Moramo da nađemo rešenje. Traćili smo kontakte sa advokatima, ali su stalno zauzeti. Verujem da ćemo naći rešenje, ovakva situacija pogubna je za Sportsko društvo'', poručio je Milojević.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaSD Crvena zvezdaNikola Stamenić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara