Uroš Kovačević (©MN Press)
Uroš Kovačević (©MN Press)

Kovačević napušta Vartu pre nego što je to planirano

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.04.23. | 18:49

Srpski reprezentativac bi trebalo da se preseli u Rusiju

Srpski reprezentativac Uroš Kovačević prošle godine je produžio ugovor sa Aluron Vartom do leta 2024, ali kako javljaju poljski mediji izgleda da će se saradnja završiti pre nego što je to prvobitno planirano.

Sjajni odbojkaš bi trebalo poljski klub da napusti već na kraju ove sezone i preseli se u Rusiju. Kao nova destinacija pominje se Ural Ufa.

Izabrane vesti

U tom klubu su nekada igrali odbojkaši poput Osmanija Huantorene, Klejtona Stenlija, Nikole Jovovića, Nikole Kovačevića...

Urošev stariji brat i nekadašnji reprezentativac Srbije je branio boje Urala tokom sezone 2013-2014. Tada je taj klub zauzeo 12. mesto u Superligi.

Ovo bi za mlađeg Kovačevića trebalo da bude prva epizoda u Rusiji. On je karijeru počeo u Ribnici, a posle je igrao za ACH Volej, Modenu, Veronu, Trentino, Peking i od 2021. godine za Aluron Vartu.

Jedan od motiva dolaska u poljski klub bila je saradnja sa Igorom Kolakovićem, ali ona nije dugo potrajala jer je selektor Srbije prošlog leta napustio klub. Očigledno da i Urošu nije sve bilo kako je planirao, pa je došlo da raskida saradnje pre dogovorenog.


tagovi

Uroš KovačevićMuška odbojkaška reprezentacija SrbijeOK Aluron Varta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara