Ivana Vuleta (©MN Press)
Ivana Vuleta (©MN Press)

Kraj još nije blizu! Ivana ostaje do Pariza 2024. godine

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.11.21. | 11:17

Najbolja srpska atletičarka se ipak neće oprostiti na Svetskom prvenstvu u martu naredne godine u Beogradu

Najbolja aletičarka Srbije Ivana Vuleta mogla bi da predstavlja našu zemlju i na Olimpijskim igrama u Parizu. Iako je ranije najavljivala da će se oproštaj desiti posle Svetskog prvenstva 2022. godine u Beogradu, selektor atletske reprezentacije Edin Zuković rekao je da bi kraj mogao da se pomeri.

Izabrane vesti

Projekat bi mogao bi da bude produžen i do letnjih Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine. O tom - potom, ali ono što je izvesno jeste da će Ivana biti predvodnik našeg tima na Svetskom prvenstvu u dvorani, čiji smo domaćini“, rekao je za Žurnal selektor Edin Zuković.

Veliko atletsko takmičenje je sve bliže. Početak je zakazan za 18. mart u beogradskoj Areni.

Najvažnije je da će našu reprezentaciju predvoditi Ivana Vuleta, jedna od najboljih skakačica udalj u 21. veku. Mnogima je ova, odnedavno udata zvezda srpske i svetske kraljice sportova, poznatija pod devojačkim prezimenom Španović. Posle razgovora sa Slobodanom Brankovićem, direktorom Srpskog atletskog saveza i sa mnom, kao selektorom reprezentacije, Ivana je s članovima njenog tima odlučila da bude takmičarski aktivna tokom čitave sledeće godine“, podvukao je za Žurnal Edin Zuković.


tagovi

atletikaIvana Španović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara