(AFP)
(AFP)

Lenoks Luis 2002. godine poslao Majka Tajsona na pod, a sad ga i "sašio" (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.05.21. | 12:04

Posle Amerikanca i Britanac potvrdio priču o revijalnom revanšu

Majk Tajson je nedavno "bacio rukavice u lice" Lenoksu Luisu, a ovaj je taj izazov prihvatio.

Izabrane vesti

"Boriću se sa Lenoksom u septembru", otkrio je Čelični Majk američkom kanalu "TMZ" pre nekoliko dana datum kada bi dvojica velikana boksa trebalo da uđu u ring.

Sada je stigla potvrda i od Luisa.

"Iako borba još nije ugovorena, u kontaktu sam sa Majkom. Sasvim je moguće da će se meča biti u bliskoj budućnosti", potvrdio je Luis za "Foks sports".

Dvojica bokserskih penzionera sastala su se jednom u tokom aktivne karijere. U junu 2002. godine Britanac je u osmoj rundi poslao na pod Amerikanca i tako odbranio titule u teškoj kategoriji u WBC, IBF i IBO verzijama, a sada je rešio da Tajsona stavi na postavu svog sakoa, tačnije slike sa tog meča, što je i pokazao tokom potvrde američkoj televiziji da će opet u ring.

Tajson (50-6) je naglasio da su razgovari o mogućoj borbi počeli još u februaru. Luis (41-2-1) je odmah pristao, ali uz uslov "da to javnost stvarno želi".

Ljubitelji boksa, posebno malo stariji, rekli su da bi ponovo, makar i u poznim godinama, voleli u ringu da vide dva "momka" koja su u najboljim godinama karijere sejali strah među konocpima...



tagovi

Majk TajsonLenoks Luis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara