Komentari na vest

Ludnica u Novom Sadu - dve greške rešile peti set: Vojvodina presudila lideru Crvenoj zvezdi

I

I kad im sudije

pre 3 meseca

Ne bi večito dosuđivale u korist. Daj budite realni, Zvezda je sinoc ladno mogla 3:1... ali glavni pokretač nije bio u elementu.
L

Lala21

pre 3 meseca

A šta su to tačno sudije dosudile u njihovu korist. Utakmica je bila na vrhunskom niovu pa i sudije. Može im se samo čestitati nakon 3 sata vi pričate o jednoj odluci ili šta? Pobedila je srećnija ekipa jer su bili vrlo izjednačeni. Tu je kraj diskusije
M

Mladi

pre 3 meseca

Lavovi Vojvodine Stanković Milanović su već vrhunski odbojkaši sa nepunih 19 g kakve nismo imali od generacije evropskih prvaka Luburića Jovovića Katić koji su bili i kadetski prvaci Sveta 2009.Bravo Vojvodino najveći odbojkaški klub sa Balkana.. I dalje do pobeda i Trofeja
н

нс бој

pre 3 meseca

Они су право благо.Да се у њих уложе паре,дају адекватне плате,са добром селекцијом наредних година могли би да добијемо још једну генерацију као ону Бошкан,Батез,Ђурић.. Сигурно би добили генерацију која би Србију вратила у врх европске и светске одбојке.Овако ако се распу по свету,не добију одговарајући третман,могу да нестану.
K

Ko ima

pre 3 meseca

Kakve strasti?
K

Koja prevara

pre 3 meseca

Od video provere, onog pomoćnog neka je sramota. Ko kontrolise mizerne odluke kvazi sudija? Bajandic se prosuo po sred polja. Sve jasno ko dan. Trener Zvezde ozbiljan džek ispao, gospodska reakcija nakon sramotne odluke.
I

I ovi momci

pre 3 meseca

Su ljudi, ne mašine. Koliko sam upućen Zvezda od novembra meseca prošle godine nije imala poraz. Dešava se, iz poraza se uči. Momci glave gore, ovo zaboravljate i u nove pobede. Zvezda do titule. Ovi momci to mogu.
m

molanius

pre 3 meseca

Kad se Vojvodina ne bi pitala ništa mogla bi zvezda do titule!
D

Dobar tehničar

pre 3 meseca

Petrović je dobar, ali u poslednje vreme igra neku čudnu odbojku. Trener neka se zamisli? Šteta da se gube ovakve utakmice. Vidljiv nedostatak i odsutnost tehničara.
D

Da da da

pre 3 meseca

Koliko je muška odbojka kvalitetnija od zenske.Neuporedivo zaista.
j

jjjjjjjjj

pre 3 meseca

presudile su greske , ne iskoristis 7 mec lopti u 2 seta, samo Zugic je imao 7 servis gresaka i jos ona posle njihovog servisa sto pada posle neca u prvih 10 cm, zatim toliko losa dizanja dizaca daleko od igraca a i ovaj stankovic je izblokirao 1 na 1 nekoliko put Omara, sve u svemu vise Zvezdin poraz nego Vojovodinina pobeda, mislim da smoukupno imali 44gresaka sto je mnogo 9 po setu
A

A kako

pre 3 meseca

Servira igrac kojeg dizac celu utakmicu "ladi" i vrti se po terenu bez napada. Kad je u igri Zugic pravi po 4-5 aseva na mecu i 5 je server lige. Cele sezone najgori igrac Zvezde je dizac. Ima jedan od najboljih prijema u ligi, najbolje napadace a on ni takticki ni tehnicki nije dorastao ekipi... Nije ovo prva utakmica u kojoj je los..ali su svaki put individualni kvaliteti drugih igraca izvlacili utakmice.
s

stevabvb

pre 3 meseca

Tehničar zvezde celu utakmicu nije podigao ljudski prvi tempo srednjacima, sve prenisko, ili da plasiraju ili da kuvaju, ali pokazao je petlju kad je igra nadgurivanje na mreži u pitanju. I Zvezda je oštećena kod pajpa Bajandica, jer on je prešao u njihovo polje, a lopta jos nije pala, ali to sta je tu je. Sve u svemu najzanimljivija utakmica na SPENSU koju sam gledao u zadnje vreme.
F

Fali fali

pre 3 meseca

Žugića već par utakmica "nema". Izvodi neke igračke plače prilikom dizanja, kada treba da spuca nema ga. Onakva fizička predispozija, ali nedovoljna iskorišćena. Takođe, tehničar što forsira pajp kad vam ne ide? Nikolić neiskorišćen na ovom meču. Omar previše forsiran, kao i srednjaci, pri tom sve niske lopte. Ne radi se to tako Petroviću.
н

нс бој

pre 3 meseca

Одличан меч,невероватни преокрети у свим сетовима,драма,најлепше од одбојке што може да пружи.Честитам обема екипама на мечу,а овај пут смо ми имали јачи карактер.Браво за наше младе одбојкаше који су показали карактер као да имају 10 сезона италијанске лиге.Дуго нисам видео таленте као вечерас,надам се да ће пар ових момака бити будућност наше репрезентације са пуно успеха. Вошини клинци играју игре без граница.
6

6262626

pre 3 meseca

Cestitke igracima Vojvodine i trenerima, bili su na kolenima ali su ostali mirni. dizac Zvezde je i po meni izgubio utakmicu, u kljucnim trenucima dize Egipcaninu a Stankovic ga ubi 1 na 1,samo jednu da je okrenuo Nikolicu bilo bi gotovo. Svakako dobra utakmica, cestitke i Zvezdi, mislim da im malo Zugic fali i verovatno kandidat za titulu. Pozdrav svima
G

Gost1883847

pre 3 meseca

Cuj u petom setu,od drugog seta. Najgori igrac zvezde.Zvezda je mogla laganica da dobije 3:0. Al kad se zna, a i u Zvezdi znaju, za njega kakve strasti ima...moze svasta da se pomisli.
K

Koja je svrha

pre 3 meseca

Video provere kada u najbitnije momemtu ONA NIJE MOGUĆA?! 😅 Malo pomogoše sudije Voši, ali što Zvezdaši dozvoliše?
O

OkiOki

pre 3 meseca

Video provera nije ni trebala. Reakcija trenera Zvezde najbolje govori. Lopta je uveliko van igre bez mogucnosti da je bilo ko iz Zvezde odigra. Malo siri e nije na odmet u shvatanju odbojke
c

celendz

pre 3 meseca

pročitaj pravila...
B

Bravo momcima

pre 3 meseca

Lepa utakmica. Bravo ekipama. Pogotovu deci iz Vojvodine na onolikom srcu. Realno gledano Zvezda je trebalo da dobije, ali posto su mnogo uzleteli, morase malo i da tresnu, kako bi se probudili. Imaju dobru ekipu, u dobroj su formi, ali za dzabe kada nemaju ono srce koje im je potrebno. Inače Jevtić nek čestita dizaču na izgubljenoj utakmici.
Н

НС ДУНАВ

pre 3 meseca

Пукли близнци у одбојци и рукомету !