Odbojkašice Srbije (©FIVB)
Odbojkašice Srbije (©FIVB)

Maja Aleksić: Uvek nam teško padaju porazi, posebno protiv Amerike

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.05.23. | 22:04

"Ali, ne treba žaliti, sigurna sam da će već od sutra sve biti bolje", rekla je reprezentativka Srbije

Odbojkašice Srbije su izgubile prvi meč u ovoj godini, ali nije bilo razloga da se mnogo potresu zbog toga...

Utakmica prvog kola Lige nacija protiv Amerike sigurno će poslužiti stručnom štabu da vidi na čemu najviše treba da se radi. Izvući će zajedno pouke i spremiti se bolje za neke važnije bitke.

Izabrane vesti

Već sutra Srbiiju čeka duel sa Turskom, potom u subotu okršaj sa Poljskom, pa u nedelju sa Kanadom.

"Sigurno da je bilo i dobrih i loših momenata na ovoj utakmici. Meč smo počele dobro, do četvrtog seta je sve funkcionisalo kako treba, ali je pobedu na kraju odnela Amerika", ispričala je posle utakmice najiskusnija u srpskom taboru Bojana Drča. "Tek smo se okupile, još je opipavanje terena, protivnika, upoznavanje... Sve stvari na koje nam bude ukazao stručni štab, treba da popravimo. Treba da idemo dalje, sutra nas čeka Turska. Spremićemo se za to, da odigramo kako treba i donesemo pobedu".

Utiske posle poraza je podelila i srednji bloker Maja Aleksić.

"Naravno da nam uvek teško padaju porazi, na kom god takmičenju, posebno protiv Amerike koja nam je već dugi niz godina ozbiljan rival. Ne treba da žalimo, tačno je da nam je malo falilo, ali s obzirom na to da smo sa novim selektorom trenirale samo sedam dana - sigurna sam da će već od sutra biti bolje. Verujem da ćemo se podizati iz utakmice u utakmicu, i da ćemo dovesti igru do maksimuma", zaključila je Aleksićeva.



tagovi

Bojana Drčaženska odbojkaška reprezentacija SrbijeLiga nacija za odbojkašice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara