©Starsport
©Starsport

Mandić: Izbacivanje iz Novog Beograda najteži period u karijeri, najviši ciljevi sa Ferencvarošem

sre. 07.06.23. | 20:20

Srpski vaterpolista optimističan na promociji u novom klubu

Vaterpolista Dušan Mandić predstavljen je danas u Budimpešti kao novo pojačanje Ferencvaroša. Uz srpskog reprezentativca novi igrači mađarskog kluba postali su Akoš Nađ, Sabo Bence, i Edoardo Di Soma, a Mandić je otkrio da optimistično očekuje nove izazove.

"Prethodni period u Srbiji je trebalo da bude najlepši u mojoj karijeri, a umesto toga bio je najteži. Izbačen sam iz ekipe Novog Beograda bez razloga. Podvalačim, bez razloga. U tom teškom periodu među prvima su me podržali i kontaktirali trener Balaž Njeki i Ferencvaroš. Pokazali su veliko interesovanje da postanem deo tako velikog kluba kakav je Ferencvaroš, koji ima veliku istoriju i mnogo navijača. Više sam nego srećan i uzbuđen što sam ovde. Ciljevi su najviši, da pokušamo da osvojimo sve što se osvojiti može", napisao je Mandić na društvenim mrežama.

Ferencvaroš je posle deset godina napustio trener Žolt Varga, koji je na klupi tima iz Budimpešte bio kreator brojnih uspeha, a među 15 osvojenih trofeja je i titula šampiona Evrope. Varga je prošlog leta imenovan za novog selektora reprezentacije Mađarske i u narednom periodu ima nameru da se posveti obavezama nacionalnog tima koji u nešto više od godinu dana očekuju čak četiri velika takmičenja. Pored trenera, Ferencvaroš su napustili Viktor Vladovič, Bens Varga i srpski reprezentativac, Nemanja Ubović, koji je pojačao Vuljagmeni.


tagovi

VK FerencvarošDušan Mandić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara