"Maradona na meču protiv Tonge"
"Maradona na meču protiv Tonge"

Maradona, Murinjo, Aguero... Svi su u nedelju na ragbiju! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.10.15. | 13:54

Sva trojica očekuju se na polufinalnom okršaju između Argentine i Australije u okviru Svetskog kupa

Maradona na meču protiv Tonge

Možete li da zamislite da se zvezde svetskog fudbala kao što su Dijego Maradona, Žoze Murinjo i Serhio Aguero zajedno nađu na jednom stadionu, a da povod ne bude fudbal?

Izabrane vesti

Teško, ali ipak će se to desiti i to u nedelju na čuvenom londonskom Tvikenhajmu, domu engleskog i svetskog ragbija. Tamo je od 17 časova na programu drugi polufinalni meč Svetskog kupa između Argentine i Australije, a očekuje se da će se na njemu pojaviti upravo pomenuti trio velikih ljubitelja ovog sporta.

Maradona je trenutno u Argentini, ali je nakon minulog četvrtfinalnog meča i epskog trijumfa Puma nad Irskom (43:20), bio primoran da bukira kartu za London, nakon što je obećao zemljacima posle pobede nad Tongom u grupnoj fazi, da će se vratiti u Englesku, ako Argentinci dođu do polufinala. 

Rečeno – učinjeno, a El Pibe koji je protiv Tonge frenetično vodio navijanje Gaučosa i posle meča đuskao u svlačionici sa zemljacima, trebalo bi da bude glavna zvezda u nedeljnom okršaju za veliko finale. Ali nije samo Maradona onaj na kojeg Argentinci računaju. Pume se nadaju da će im se na stadionu pridružiti svi reprezentativci Gaučosa koji budu u mogućnosti, a s obzirom na to da se tog dana igra dosta mečeve Premijer lige, ali i ostalih evropskih liga, videćemo ko će sve doći.

Očekuje se da na stadionu sigurno bude Serhio Aguero, čiji Mančester Siti istog popodneva igra gradski derbi sa Junajtedom, ali kako je Argentinac povređen, realnije je da će Old Traford zameniti Tvikenhajmom jer je polufinale Svetskog prvenstva za svakog Gaučosa velika stvar. Plus, Serhio je obećao ranije i reprezentativcu Gaučosa Hoakinu Tukuleu da će doći da ga gleda uživo, nakon što je zvezda argentinskog ragbija uživo posmatrala njegov meč Premijer lige u Mančesteru.

Murnjo na ragbi mečuMesto u loži Tvikenhajma sigurno čeka i Žozea Murinja, legendarnog menadžera Čelsija i velikog poklonika ragbija. Portugalac često ističe da ni u jednom drugom sportu ne možete videti ovakvu strast i posvećenost, a snimljen je i na meču Novi Zeland – Argentina na otvranju Svetskog kupa. Njegov Čelsi igra u subotu popodne sa Vest Hemom, pa će u nedelju slobodan dan provesti na ragbi utakmici, koja bi mogla da bude jedan od najgledanijih sportskih događaja ove godine.

RAGBI SVETSKI KUP – POLUFINALE

Subota
17.00: Južna Afrika - Novi Zeland

Nedelja
17.00: Argentina – Australija

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images, Screenshot ITV)   


tagovi

Žoze MurinjoSvetski kupSerhio AgueroRagbiDijego Maradona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara