Mijajlo Marsenić (©Starsport)
Mijajlo Marsenić (©Starsport)

Marsenić: Umesto turnira generacije, razočaranje generacije - Srbijo, izvini

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.01.24. | 20:19

„Nije ni bio neki pritisak. Ako neko misli da je sa ovom ekipom pritisak da se bude na prva dva mesta u grupi, onda taj ne zna šta je to“, rekao je pivotmen Orlova

(od izveštača Mozzart Sporta iz Minhena)

Pivotmen Srbije Mijajlo Marsenić stoički je podneo poraz, novi u hičkokovskoj završnici. Orlovi su poslednji u Grupi C i sada iz slabijeg šešira čekamo baraž za Svetsko prvenstvo.

Izabrane vesti

Umesto turnira generacije – razočaranje generacije. Izvinjavam se celoj Srbiji“, rekao je Marsenića i dodao:

Umesto posle Islanda, kada smo uzeli bod protiv vrhunske reprezentacije, da nam je to bio dodatni elan, da idemo gore, mi smo sve više padali i bili slabiji. Ne znam zašto je to, da li zbog pritiska, mada... Nije ni bio neki pritisak. Ako neko misli da je sa ovom ekipom pritisak da se bude na prva dva mesta u grupi, onda taj ne zna šta je to“.

Pali su Orlovi i psihički. Nijednu neizvesnu završnici nismo dobili.

Izvinjavam se još jednom i našim porodicama, prijateljima. Preuzimam odgovornost. Svako bi trebalo da učini isto, da se pogledamo u oči. Crna Gora se boriala sve tri utakmcie, zaslužili su pobedu. Nadali smo se da Mađarska pobedi Island, a nismo ispunili ni prvi cilj, da dobijemo Crnu Goru. Nismo zaslužili ni sreću koju nismo imali na ovom šampionatu. Žao mi je što Crna Gora nije otišla dalje jer je zaslužia više od nas i Islanda“.

Tri preslikana meča, nijedan hepiend.

Kad smo mogli da preokrenemo, ispustili smo neke lopte. Pad samopouzdanja. Teško mi je. Moramo da ostanemo do kraja, da razmislimo šta dalje“, zaključio je Marsenić.



tagovi

Mijajlo MarsenićEHF EURO 2024ep u rukometuRukometni EURO 2024Rukometna reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara