Nemanja Mašulović u dresu ACH Voleja (CEV)
Nemanja Mašulović u dresu ACH Voleja (CEV)

Mašulović promenio trenera u Saturniji

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.01.24. | 16:07

Daglas Silva napustio klupu italijanskog tima

Žele odbojkaši Saturnije da se pomere sa dna u prvenstvu Italije, a da bi do toga došlo moraju neke stvari prilično da se promene... Čelnici kluba za koji igra srpski reprezentativac Nemanja Mašulović krenuli su od trenera, raskinuta je saradnja sa Cezarom Daglasom Silvom i to posle nešto manje od tri meseca.

Brazilac je sredinom oktobra zamenio na klupi Argentinca Valda Kantora, imao je tada pred sobom veoma težak zadatak i očigledno da nije uspeo da ispuni ni svoja, ni očekivanja ljudi iz kluba.

Izabrane vesti

Na zvaničnom sajtu je objavljeno da Daglas Silva više nije prvi trener i da mu se klub zahvaljuje na dosadašnjoj saradnji. Tim će u nastavku voditi doskorašnji asistent Italijan Đuzepe Bua.

S obzirom na to da je Katanija novi član najjačeg ranga takmičenja u Italiji, znalo se da neće lako opstati u elitnom društvu. Na polovini ligaškog dela rezultat ne obećava...

Trenutno je tim na poslednjem mestu sa skorom 1-11 i samo četiri osvojena boda. Isti učinak, ali pet bodova više, ima Taranto koji je takođe nedavno menjao trenera, pa je na klupu stigao nekadašnji selektor naših odbojkaša Ljubomir Travica. Ispred su Ćisterna i Padova.

Imaju još vremena da stvari poprave i nekako izvuku kartu za opstanak. Mada, biće pakleno teško...


tagovi

Nemanja Mašulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara