Odbojkaši Brazila i Katara (©FIVB)
Odbojkaši Brazila i Katara (©FIVB)

Meč pun ljubavi: Brazil se radovao zbog pobede, momci iz Katara oduševljeni protivnikom

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.08.22. | 14:15

Karioke završile grupnu fazu na Svetskom prvenstvu sa sve tri pobede

Neobične scene po završetku utakmice Brazil - Katar u Stožicama. Karioke su zabeležile maksimalnu pobedu - 3:0 (25:13, 25:23, 26:24), a na kraju su momci iz protivničke ekipe oduševljeno trčali po terenu. Pravili su fotografije sa pobednicima, kako bi taj trenutak bio ovekovečen. Poraz je za njih bio sasvim očekivan, ali rezultat im nije pokvario raspoloženje, koje je bilo na visokom nivou zbog prilike da igraju sa najboljima.

Zna se šta jedan Bruno Rezende znači u odbojkaškom svetu. Isto tako i mnogi njegovi saigrači. Odbojkaši Katara nisu uspeli da im se suprotstave u prvom setu, ali su u naredna dva pružili sasvim dobro izdanje. Nisu dozvolili da se setovi brzo završe, već su terali rivale da se pomuče do poslednjeg poena. U oba seta su završnice bile neizvesne.

Izabrane vesti

Brazilci su osvojili sva tri boda, pa sada imaju ukupno osam. Grupnu fazu završavaju na prvoj poziciji i čekaju rasplet ostalih mečeva kako bi znali gde će biti na rang-listi, koja se pravi pred osminu finala. Katar završava takmičenje sa sva tri poraza i samo jednim osvojenim setom.

Danas je u pobedničkom timu najbolji bio Flavio Rezende sa deset poena. Po devet su upisali Leal i Lukareli.

Grupa B

Treće kolo - Utorak

Brazil - Katar 3:0

14.00: Japan - Kuba



tagovi

Muška odbojkaška reprezentacija BrazilaSvetsko prvenstvo u odbojcisvetsko prvenstvo za odbojkaše 2022.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara