Komentari na vest

Melisa Vargas ove sezone neće igrati za Fenerbahče

Đ

Đoks

pre 3 meseca

Danas i juce kazu dolazi...
K

Kgb

pre 3 meseca

Ja mislim da ce igrati! Ajde da sacekamo do veceras pa da vidimo ko je upravu.?!
B

Brundo

pre 3 meseca

Doslo na naplatu sto je mnogo igrala.Liga Nacija je nebitno komercijalno takmicenje.I Turci prosle godine igraju Ligu Nacija, EP i kvalifikacije za OI sa najjacim timom.I sad je to doslo na naplatu.Ne secam se kad smo mi igrali Ligu Nacija sa najjacim timom.Moraju i mladi da igraju.Tako i treba.Bacite ih u vatru da se vidi ko moze a ko ne moze.Tako se selektuju odbojkasi i odbojkasice za seniore. OI su glavno takmicenje ne samo ove godine vec uopste u odbojci.Pa onda SP.
N

Nikooo nikadaaaaaaaaaaaaa

pre 3 meseca

Ne moze proditi nju sa Tijanom i Egonu narocito ne sa Tijanom. Od zavrsetka kvalifikacija odigrala je mozda par meceva u Kini i krece povreda. Dakle prva jaca sezona i veci napor, povreda. Odigrala je ceo VNL, celo EP bez zamene, cele kvalifikacije bez zamene (jer je njen tim gubio od jake ARGENTINE, pa je morala uci). Pa sta bi bilo sa njom da vec godinama prolazi ovo sto Tijana i Egonu prolaze… Znao je Gvideti i Vakif sta ce biti ako ode u Kinu zato su i odustali od nje, pola sezone bez nje moras gurati dok je ona u Kini. Alavost!
K

Krece povreda

pre 3 meseca

Bas ono krenula, a? Obuce se i krene...
N

Nikooo nikadaaaaaaa

pre 3 meseca

@Krecepovreda, da druze u fazonu nije ni pocela igrati za reprezentaciju vec krenule povrede da je snalaze. Ukljuci mozak
K

Kiks2

pre 3 meseca

Ona je prvi put veoma ozbiljnu povredu na istom mestu dobila pre nekoliko godina, to je razlika u odnosu na druge, kao vrlo mlada, dalje se to samo vrati povremeno, to je izmedju ostalog i jedan od razloga sto je otisla iz zemlje. A ko je najbolji i u kom segmentu da se diskutovati, na kraju i nije najvaznije.
O

Obile se u glavu

pre 3 meseca

Obile se u glavu kalkulacije Feneru, Vakif je odbio Melisu na vreme jer nije htela da igra celu godinu u vakifu. Mada kako Magda Stisjak igra i ne bi bila neka razlika, narocito ako je Melisa povredjena.
A

Aaaa

pre 3 meseca

U ligi šampiona nije neka razlika ali u ligi da jer Vargas ima turski pasoš.
P

Povredjena jeeeee

pre 3 meseca

Jeste povredjena. Ima probleme sa ramenom od kad je dosla u Kinu. Ogromne napore tokom leta je dozivela (Ceo VNL, celo EP i cele kvalifikacije) tu je razlika izmedju nje a sa druge strane Tijane i Egonu. Pa ova prvu jacu godinu imala i vec povreda.. al najjaci onaj predsednik saveza turske, izjavi covek “bice ona dobro ocekujemo je vec za VNL”… znaci covek nju vec racuna za VNL sta procice rame bice dobro, VNL mora da se igra hahahah
к

ко је

pre 3 meseca

овај дечко??