Milena Delić (©RSS)
Milena Delić (©RSS)

Milena Delić: Reprezentativci imali bolje uslove od mnogih u okruženju

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.01.24. | 22:17

„Sačekaćemo da nam se ohlade glave, da analiziramo trenutno stanje i da se planski krene u novi ciklus za Olimpijske igre“, rekla je predsednica RSS-a

Rukometaši Srbije eliminisani su posle grupne faze sa Evropskog prvenstva. Fijasko Orlova i mnoga pitanja otvorena, kako dalje?

Glavu su vruće, ali pred Rukometnim savezom Srbije su dani odluke. Predsednica RSS-a Milena Delić nije krila razočarenje posle poraza od Crne Gore.

Izabrane vesti

Teško je u ovom trenutku reći bilo šta. Utakmicu protiv Crne Gore smo jednostvano morali da dobijemo. Značaj te utakmice je bio višestruki, od nade da prolazimo u glavnu fazu, do bolje pozicije u baražu za Svetsko prvenstvo. Momcima je obezbeđeno sve, imali su mnogo bolje uslove od mnogih reprezentacija u okruženju. Sačekaćemo da nam se ohlade glave, da analiziramo trenutno stanje i da se planski krene u novi ciklus za Olimpijske igre. Imamo dobar rad i dobre rezultate u mlađim selekcijama i ovo će biti trenutak da se oni pripremaju za OI 2028”, istakla je Delićeva.

Prošle godine u Katovicama je Srbija napravila korak napred, sad smo se vratili dva unazad. Ove godine je prioritet baraž za Svetsko prvenstvo. Nećemo biti u povlašćenom šeširu, a to znači da nas čeka teži rival. I to sve zbog primljenog gola u poslednjoj sekundi protiv Crne Gore.

Srbija je završila EP sa samo bodom iz tri meča. Posle remija sa Islandom na premijeri usledila su dva minimalan poraza od Mađarske i Crne Gore.


tagovi

rssMilena Delićrukometni savez srbijeToni ĐeronaRukometna reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara