Komentari na vest

Milena Delić: Reprezentativci imali bolje uslove od mnogih u okruženju

P

Priganica

pre 4 meseca

Snajka da se ne ljubimo
S

Stara kuka

pre 4 meseca

Stvarno? A da li imaju kvalitet i sta savez radi u mladjim kategorijama, kakav je sistem? I svasta jos po nesto...to ti nama reci.
A

Aebre

pre 4 meseca

Samo vi skupljajte potpise za onog pa vam se vratilo kao bumerang.Očigledno pojma nemate o rukometu jer je stanje sve gore i gore.

nikosnikos942@gmail.com

pre 4 meseca

Ovi koji napadaju RSS, Tonija su dubioze bez argumenata! Pa nisu oni igrali nego igrači! Nego po srpski tj. drugosrbijanski i autošivinistički da pljunemo da uberemo koji plus na komentar! Svašta! Sram vas bilo!
V

Velika kriza

pre 4 meseca

Sedim sa tatom i pricam kako nam je sport zapravo zapao u veliku krizu.. mnogo mi pricamo da smo zemlja sporta a nazaloooost sve smo dalje od toga. Mada i dalje veliki uspesi kada se imaju u vidu ulaganja, totalno odsustvo sistema i prosto odsustvo sportske kulture. Vaterpolo je doziveo mozda i najveci sok, od toga da smo olimpijski prvaci, do toga da u naredne 4 godine udjemo u samo jedno polufinale, a 9. mesto na evropskom u splitu je tek posebna pric. U vaterpolu cak nije ni bio neki prelazni period nego odmah ponor. A ne mozemo bas da kazemo smena generacija jer ipak ostalo je tu dosta olimpijaca, i igraca koji su bili oko tima. Rukomet zenski je nestao, imali smo ok ekipu do kvalifikacija za olimpijske igre 2021. posle toga nevidjeni raspad Kosarkasasice isto u padu, doduse nekako se jos drze ali jasno je da uz odsusstvo sistema i ulaganja necemo moci da ispratimo uspehe generacije koja je mimo svih ocekivanja se skupila i osvojila medalje. Odbojka muska u nevidjenom padu, nema decaka da treniraju, kvalitet sve gori, za koju godinu necemo igrati ni svetska prvenstva, a olimpijske igre nismo videli od 2012. sada imamo neku sansu da se plasiramo, a ako se ne plasiramo sada, necemo sigurno naredni ciklus, jer ce se povuci 4,5 igraca sigurno Fudbaleri- imali ok period pred svetsko, posle toga povratak u realnost Kosarkasi- od 2018-2022 Su imali bas slabe rezultate, od 9. mesta na ep, zatim nisu isli u tokio, jedva se plasirali na svetsko, da bi na svetskom zamaskirali neke stvari srebrom, ali nadam se da mogu da uzmu medalju u parizu, i nastave kontinuitet Sto se tice tenisa, mi nemamo 7,8 godina igracicu da ne mora da igra kvale na grend slemovima, nemamo ni top 100 igracicu u kontinuitetu bas bas dugo. Kod muskih je bolje stanje, ali i njima je trece kolo gs krajnji domet, i to jednom godisnje. Lajovic 6 poraza za redom u prvim kolima, kecmanovic prosle godine svi porazi u prvim kolima, djere nikad dalje od 3 kola Dolazimo do najvecih uspeha: nole i odbojkasice, doduse i kod odbojkasica postoji veliki oprez jer mi vec 6,7 godina nismo proizveli nijednu igracicu, narocito tehnicara. Kada se povuce okosnica posle pariza videcemo sta ce biti… Nadam se NAJBOLJEM USPEHU NA PARIZU, ali nekako mi je neshvatljivo da smo toliko pali. Cak su i strelci bas losi, arsovicka od svetskog rekorda do 30. Mests na svakom takmicenju. Tijana bogdanovic polako napusta tekvondo, zura se povukao iz rvanja…
a

axixixixixixixi

pre 4 meseca

Samo Evroliga i samo Zvezda i Partizan! Tu sve mora da se vrti i ulaze. Sve pare Panteru, Kampacu, Vildozi, Naneliju...ko sve ne. Kakva crna reprezentacija i razvoj mladih. SVE ZA TOP 11!!!
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Bez jake lige u kojoj bi igraci igrali zajedno i razvijali se nema ni reprezentacije. Nacionalni identitet je poljuljan, nema vise onog inata i prkosa sa kojim su igraci nosili nacionalni dres. Nove generacije odgojene na pogresnim vrednostima gledaju samo materijalni interes. Pevaju himnu a u dusi su prazni. Ne gradi se kult reprezentacije na takvim osnovama.
K

Koja liga

pre 4 meseca

Odbojka je nema a prvaci smo sveta.Dva puta uzastopno.Nema liga veze sa tim.More je primera u svim sportovima.Uzmi Hrvatsku u fudbalu napr...
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Hrvati prave rezultate u rukometu jer godinama imaju jacu ligu od nase, i snazan nacionalni naboj iz koga crpe energiju i stvaraju kult drzavnog tima. Kod njih je reprezentacija svetinja oko koje se svi okupljaju radeci u opstem intereseu. Ekspoze preko koje afirmisu svoj nacionalni identitet i zemlju. Kod nas svako vuce na svoju stranu i gleda iskljucivo neposredni interes. Izgubio se osecaj za solidarnost i zajednistvo.
K

Krempita

pre 4 meseca

Selo gori a baba se ceslja
P

Potop

pre 4 meseca

Da imas obraza momentalno bi podnela ostavku. Da se spase sto se spasiti moze.
D

Da da da

pre 4 meseca

O čemu ova prica.Obe selekcije nisu imale pobedu nad evropskom ekipom na zadnjim takmičenjima.Nema nas zenama na OI od raspada Jugoslavije.Muški do 2028 tačno 16 godina bez OI.Ni u kvalifikacijama nismo za Pariz ni muški ni devojke.Potonuli smo skroz draga predsednice Delić.I ko je kriv?

Petar.P

pre 4 meseca

Kod dama se baš vidi da kvalitet nedostaje i da ga nema ni na vidiku, pa te ti neuspesi nekako ni ne dotiču previše, jer znaš da ne mogu bolje. S muškarcima je drugačije, tu smo uvek negde po kvalitetu, od kada je Djerona trener parirali smo svima, ali to nešto uvek fali, desi se večito neka glupost i sami sebi zagorčamo život. Plus vidi se i da dolaze neki novi zanimljivi igrači, možemo nešto da očekujemo od Kosa, Rogana, Kojadinovića, Trnavca, Zečevića, Borzaša, Dodića i da nenabrajam. Treba ubuduće graditi reprezentaciju na njima, stariji lagano treba da prepuštaju svoja mesta, neke ostaviti kao podršku, druge otpisati, jer vidi se da im se taj neuspeh i strah od istog uvukao pod kožu, pa imaš onakve kikseve baš od strane najiskusnijih. Bukvalno od tih da kažeš zrelijih igrača ostaviti samo Kukića, Radivojevića i Milosavljeva, eventualno Marsenića. Svi ostali out, jedino ih zvati ako naleti neka povreda. Tu je takodje i trener pod upitnikom, čovek svakako jeste podigao naš rukomet, ali su mi neke njegove odluke bile krajnje diskutabilne. Mada ako se tu nerazmatra neko ozbiljno rešenje, onda ga ni ne treba dirati.
Š

Šampioni

pre 4 meseca

Dajte Maltu da se igramo....
S

Slo

pre 4 meseca

Spasi rukomet i odlazi vise
N

Nadanje

pre 4 meseca

Predsednica da odgovori zašto je "pola" reprezentativaca bilo na spisku javnih ličnosti koje su podržale vladajuću stranku uoči izbora (još jednom kažem da nije bitno koga su podržali, prosto nije logično da se politički izjašnjavaju jer igraju za reprezentaciju svih nas). Da li je to možda bio uslov kako bi se stekli ti uslovi bolji od drugih reprezentacija u okruženju?
T

TD

pre 4 meseca

Nije "pola" nego skoro svi, vise od devedest posto njih...
C

Crnokosa

pre 4 meseca

Potpise je skupljao brkovic , direktor
N

Nadanje

pre 4 meseca

@Crnokosa To je velika sramota ko god da iza toga stoji. Doduše, odavno se u našem narodu taj osećaj sramote izgubio. Srušene su sve barijere. Ali negde mora da se plati.
Z

ZdravkoHerbiko

pre 4 meseca

Prvo celo rukovodstvo RSS da podnese ostavku, od toga treba početi, to mora da bude osnova. Treba postaviti ljude koji se istinski razumeju u rukomet, onda dovesti domaćeg selektora (ima naših dobrih trenera po Evropi). Onda napraviti rez u reprezentaciji što se tiče igrača, definitivno treba podmladiti reprezentaciju jer imamo dosta mladih kvalitetnih igrača.
B

Brundo

pre 4 meseca

Zadnje ucesce muske reprezentacije na OI bilo je u Londonu 2012.Zadnje ucesce zenske reprezentacije bilo je u Seulu 1988.Zadnja medalja koja je osvojena u rukometu, racunajuci musku i zensku seniorsku reprezentaciju je srebro na SP 2013. za zene.Citava decenija bez medalje.
G

Gossens

pre 4 meseca

Damo RUKOMET a ne RUKOVETI od Mokranjca. Ps. Koje su sjajne by the way.
B

Brundo

pre 4 meseca

Ovi samo vrte analize i olimpijske cikluse a rezultati nikakvi.Ukupno gledano na SP za zene i EP za muskarce je ostvarena jedna pobeda, jedan remi i sedam poraza.Sta tu ima da se analizira vise?