Odbojkašice Jedinstva (©CEV)
Odbojkašice Jedinstva (©CEV)

Minja Osmajić najbolja kad je najpotrebnije: Možda ima neka magija na Banjici

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.04.24. | 16:47

Mlada igračica pokazala odličnu formu pred start finalne serije sa TENT-om

Oba puta je bila dvocifrena protiv Crvene zvezde, ali se posebno istakla u drugom susretu polufinalne serije. Minja Osmajić je silovito započela utakmicu na Banjici - već u prvom setu imala je devet poena na svom kontu (napad 9-6, tri asa). Servisima je potpuno poremetila igru protivnica i sprečila ih da bilo kako zaprete. Do kraja utakmice je nastavila u malo lakšem ritmu, pa je završila okršaj sa 17 poena.

Imala je napad 19-10 (53 odsto), tri bloka i četiri as servisa. Baš takva Minja je potrebna Jedinstvu u borbi za treći trofej u sezoni.

Izabrane vesti

"Zadovoljna sam sa igrom ekipe... Međutim, imamo u tim nekim trenucima manje padove, na tome treba da poradimo zbog finala. Ali, baš sam ponosna na svoje devojke kako su iznele ovo polufinale. Jeste da pojedine nisu bile u željenom ritmu, ali mislim da je sve to prolazno", poručila je Minja Osmajić.

Zbog pohvala na njen račun - malo se postidela.

"Ne znam... Ovako uvek igram na Banjici. I prošli put sam imala odličnu utakmicu. Možda ima neka magija ovde...", uz osmeh će Minja.

Jedinstvo će u četvrtak početi finalnu seriju protiv ekipe iz Obrenovca, mada ne bi Pazovčanke imale ništa protiv ni da je to bio Železničar. Pre svega gledaju svoju stranu terena.

"TENT i Železničar su slične ekipe, a zbog majstorice su se više namučili. Imaju odličan napad i servis... Nama dođe na isto".

Do sada se pokazala da Cakovićeve devojke imaju rešenje za svaki problem.

"Mi smo tako sklopljene, ako jednoj ne ide onda druga strana malo više vuče. Tako sam navikle... Žao nam je što Una nije sa nama, ali Ivana radi dobro svoj posao. Ne oseća se da smo oslabljene", podvukla je Minja Osmajić.



tagovi

Minja OsmajićŽOK Jedinstvo Stara PazovaSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara