Branislav Mitrović (©Slobodan Sandić/VSS)
Branislav Mitrović (©Slobodan Sandić/VSS)

Mitrović utučen: Najlošiji kad je najpotrebnije, izduvali smo se

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.01.24. | 17:24

“Ovo mi je jedan od težih poraza”, kaže dvostruki olimpijski šampion

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Zagreba)

Medalja je ostala samo san, jedina dobra stvar za Delfine je što neće dugo čekati na popravni. Za manje od mesec dana počeće Svetsko prvenstvo u Dohi i tamo neće imati prava na grešku. Preko potreban im je dobar rezultat – ne nužno odličje – kako bi se plasirali na Olimpijske igre. Ali, da bi do vize došli moraće mnogo bolje nego na Evropskom prvenstvu u Zagrebu.

Izabrane vesti

Split je bio najveće razočaranje, Srbija nije ušla ni u četvrtfinale. Ali, tada nije bila u kompletnom sastavu. Sada su skoro svi bili tu, a opet olimpijskog šampiona neće biti u borbi za medalje. Mađari su sipali so na otvorenu ranu i naneli jedan od bolnijih poraza Delfinima. Ponajviše iz razloga što su došli bez prvih Zvezda.

“Stvarno ne znam… Ovo mi je jedan od težih poraza. Treba pogledati snimak i šta se sve dešavalo, ali čini mi se da smo se izdvali u ovoj utakmici. Kada je bilo najpotrebnije, pružili smo najlošiju utakmicu. I u odbrani I u nekim segmentima u napadu. Morali smo pre da rešimo utakmicu”, rekao je Branislav Mitrović.

Mađarska je polufinalista Evropskog prvenstva, Srbija ide u razigravanje od petog do osmog mesta. To pokazuje smafor, ali…

“Čestitam Mađarima na pobedi, semafor nikad ne laže, ali stvarno ne mislim da je ova ekipa Mađarske bolja od nas. Danas su nas pobedili, moramo da izvučemo pouke i da vidimo na čemu treba da poradimo kako bismo išli dalje i prikazivali bolje rezultate”, kritički je bio nastrojen dvostruki olimpijski šampion i prema sebi i prema saigračima:

“Nisu odlučile nijanse. Mislim da je trebvalo danas mnogo bolje da odigramo. Polazim od sebe, zatim i cela ekipa”.


tagovi

Evropsko prvenstvo u vaterpoluvaterpolo reprezentacija Srbijevaterpolo reprezentacija MađarskeBranislav Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara