Veljko Mašulović (©Nemanja Vasiljević)
Veljko Mašulović (©Nemanja Vasiljević)

Mladi Srbin u Seriji A: Iz dresa Spartaka pravo u Italiju

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.04.24. | 08:33

Talentovani odbojkaš Veljko Mašulović će sa 22 godine zaigrati u ligi o kojoj svi sanjaju

Prvo pa Italija, može li lepše? Za odbojkaše je igranje u ovoj zemlji definitivno ostvarenje sna, a još bolji je osećaj kad je baš to prva inostrana stanica... Velika želja ostvariće se ove godine mladom Veljku Mašuloviću koji dolazi u ligu o kojoj svi maštaju.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta reprezentativac Srbije i doskorašnji igrač subotičkog Spartaka potpisao je ugovor sa Padovom i nastaviće karijeru u Seriji A.

Izabrane vesti

Bio je Veljko jedan od najboljih igrača ove sezone u Superligi Srbije i očekivalo se da napravi iskorak. Naredne sezone će kvalitet koji poseduje moći da demonstrira i Italijanima.

On pokriva poziciju primača servisa, ima odlične fizičke predispozicije, levoruk je, a kao njegov glavni adut izdvaja se fantastičan napad. Ove sezone je napredovao i na prijemu servisa, a to mu je i bilo potrebno kako bi oprobao i u najjačim evropskim ligama.

Mašulović je karijeru započeo u klubu Desetka iz Niša. Posle je branio boje Crvene zvezde, Niša i Spartaka iz Subotice.

Član je i reprezentacije Srbije, zajedno sa starijim bratom Nemanjom. Očekuje se da u godinama koje dolaze ima i ozbiljniju ulogu, s obzirom na to da je 2002. godište.

Zanimljivo, stariji Mašulović je ove sezone bio u Italiji, a naredne će tamo igrati mlađi... Ponovo će se u porodici s velikom pažnjom pratiti Serija A.

Veljko stiže u tim koji je ove sezone ligaški deo završio na desetoj poziciji. Trenutno Padova učestvuje u razigravanju od petog do desetog mesta.

Svakako - veliki transfer iz Spartaka u Seriju A. Ne dešava se često da srpski odbojkaši odmah dobiju priliku da se oprobaju baš u Italiji. Ovo je dobra vest za mušku odbojku u Srbiji.


tagovi

Veljko MašulovićOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara