Džordan Larson (©AFP)
Džordan Larson (©AFP)

Monca aktivirala bombu i izazvala moćni Koneljano: MVP Olimpijskih igara konačno u Italiji

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.02.22. | 19:35

Klub se pohvalio potpisom Džordan Larson

Veliko pojačanje dobila je Monca. Itajinaski tim će u nastavku sezone biti jači za američku odbojkašicu Džordan Larson.

Ulovila je Monca “kapitalca”, dovela je u svoje redove MVP-ja Olimpijskih igara u Tokiju, a Amerikanka je takođe dobila nagradu i za najboljeg primača. Bacila je Monca rukavicu u lice moćnom Koneljanu i još jednom pokazala da ima velike ambicije. Od odlaska Brankice Mihajlović tragala je Monca za adekvatnim pojačanjem i pronašla ga je u Larsonovoj.

Izabrane vesti

U italijanskoj Seriji A najveći rival Koneljanu u bici za naslov prvaka je Monca, koja drži lidersku poziciju, ali ima i dve utakmice više od vlasnika svetskog rekorda po broju uzastopnih pobeda.

Osvojila je Džordan Larson sve što se može osvojiti, što na klupskom planu, što sa reprezentacijom Amerike. Letos je pored dva individualna priznanja pokupila i olimpijsko zlato – prethodno imala srebro iz Londona i bronzu iz Rija – i mogla bi da bude presudan faktor za ostvarenje Moncinih šampionskih ambicija.

Džordan Larson prvi put će zaigrati u prestižnom italijanskom šampionatu, a pre Monce je nastupala za portorikanski Bajamon, Dinamo Kazanj, Ezačibaši i Šangaj.

„Zaista sam uzbuđena što ću prvi put zaigrati u italijanskoj ligi... Znam da Monca ima zaista velike ambicije, tu sam da pomognem klubu da ih ostvari“, poručila je Amerikanka.


tagovi

Džordan LarsonOK Monca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara