Komentari na vest

Može li Ana Bjelica da iznenadi Bojanu Drču?

:

:))

pre 5 meseci

Ova Drca je u svakom pogledu odlicna.U svakom. Imam dovoljno iskustva i objektivnosti da to kazem. Nema nista bez razradjenosti i iskustva...Zelim jos da je gledam u pravom izdanju.
Š

Šala komika

pre 5 meseci

Takmicenje Šala zabava.Odbojka je jedino interesantna na nivou reprezentacija.Sem fudbala i muske kosarke ta evropska takmicenja nemaju snagu.Ni vaterpolo ni rukomet ni odbojka.U zenskoj konkurenciji to ne zanima nikoga.Prvak evrope u zenskom vaterpolu rukometu odbojci ili kosarci totalno ne bitna stvar.Reprezentacije i evropsko svetsko kao olimpijske igre se prate ostalo šala zabava.Budućnost Podgorica ili Vardar Skoplje u rukometu su najbolji dokaz za to.Evropski sampioni.Jedna Marina prosle godine sa Fenerom uzela ligu sampiona pa podnela ostavku.Da ona nije bila tamo, ovde u Srbiji se ne bi ni znalo ko je bio prvak evrope za kosarkasice.1 posto ljudi bi znali za to.Ženski fudbal i vaterpolo ja ne znam ko je bio pobednik prethodne lige šampiona kao ni ženski rukomet.Mi ovde znamo za Vakif jer je Gvideti selektor pa se pisalo.
B

Bora BG

pre 5 meseci

Pa ženski sport se ne prati.Ko je u Srbiji pratio žensku odbojku u evropi do 2006.Niko.Tamo gde je taj sport uspesan tu se prati.Ženski rukomet u Madjarskoj i Danskoj pa Norveška i Švedska.Košarka Francuska i Španija, Turska.Liga sampiona u odbojci Italija i Turska.Ja ne znam ni jednu košarkašicu Fenera a prvaci evrope su.Lepo napisano ,ja znam da su prvaci jer je bilo kod nas u medijima zbog Maljkovićke.
N

Ne

pre 5 meseci

Ne moze. Podhitno da se vrate ruski timovi u ligu sampiona jer je ovo uzas. Jedini klubovi koji su dostojni lige sampiona trenutno su Fener, Vakif, Imoco, Skandici, Eczacibasi i Vero volley. Ostali klubovi koji trenutno igraju Ligu sampiona su niko i nista kao i taj klub gde igra Ana Bjelica. Dinamo iz Moskve ima bolju ekipu trenutno od pola tih ekipica sto igraju u LŠ.
P

Potpuno se slazem

pre 5 meseci

Apsolutno sve tacno navedeno, liga sampiona je bila slaba i za vreme ruskih klubova, a ne sada, mozda su jedino nemacki klubovi jos na nivou- Stutgart i Potsdam. Povecati broj turskih i italijanskih klubova bar na 4, i vratiti ruske klubove. Tako je i fudbalu. Izuzetno je mali broj timova iz turske i italije, a u ostalim drzavama se odbojka ne igra na ozbiljnom nivou. Dosli smo do toga da Ezacibasi, Vakif, Koneljano ligu sampiona igraju sa drugim postavama i odramaju prvu postavu za domace prvenstvo. Dakle, povecati br italijanskih i turskih klubova i vratiti ruske klubove kako bi odbojka bila kvaitetna.
N

Ne

pre 5 meseci

@Potpuno se slazem, da sigurno da jos neki turski i italijanski klubovi vise imaju sansi u LS nego dosta drugih timova koji trenutno igraju ligu sampiona. THY turski, Novara i Chieri italijanski eto bar tima koja mogu igrati i sigurno ne bi bili “vreca za nabijanje”. A i u rusiji ima sigurno 2/3 tima koja su bolja od, i dok nisu dobili zabranu da igraju imali su dobre transfere i znali da se umesaju u trku za trofej. A ovo sad tacno znas ko ce igrati zavrsnicu turnir… smesno