"jJusein Bolt u elementu"
"jJusein Bolt u elementu"

MOZZART SPECIJAL: Sprintom u istoriju

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.08.17. | 16:50

Vaša poslednja šansa da se kladite na legendarnog Juseina Bolta u trci na 100 m!

jJusein Bolt u elementuNa osam individualnih finala na protekla četiri planetarna šampionata, Jusein Bolt je izgubio samo od sebe samoga. I to kada je u Daeguu 2011. u finalu na 100 m pogrešno startovao zbog čega je diskvalifikovan.

Brzina, pobede, medalje, uspesi, osmesi, obožavanje, ... To je (javni) život Juseina Bolta, skromnog mršavka sa Jamajke, momka za koga niko nije mogao da pretpostavi da će postati ikona atletike. 

Izabrane vesti

Taj isti momak večeras počinje sa ispisivanjem poslednjih pasusa prebogate, već legendarne karijere pošto večeras od 20.20 časova u Londonu izlazi na kvalifikacije u disciplini na 100 m na Svetskom prvenstvu. Ukoliko uspe, u šta niko ne sumnja, sutradan od 20.05 na redu su polufinala, a od 22.45 i veliko finale. Nakon toga će pauzirati nedelju dana pre nego što krenu obračuni štafeta na 4x100 m, gde takođe brani zlato.

"Nepobeđen! Jusein Bolt se povukao bez poraza u individualnim trkama. E takve bih naslove voleo da vidim nakon trke!", osokolio se pred SP u Londonu najbrži čovek koji je ikada trčao "trećim kamenom od sunca".

A ako volite Bolta, ali i sportsko klađenje tu je MOZZART koji je za Vas pripredio poslednju priliku da se opkladite na superbrzog Jamajkanca u trci na 100 m.  Naša "fabrika kvota" je u SPECIJALU za SP ponudila tri igre na njega: JUSEIN BOLT TRČI U FINALU BRŽE OD 9,90 sa kvotom 1,30, JUSEIN BOLT TRČI U FINALU SP BRŽE OD 9,80 - sa kvotom 2,60 i JUSEIN BOLT TRČI U FINALU SP BRŽE OD 9,70 - za lepih 3,60.

Pored klađenja na Bolta, u ponudi su i igre na svim osam naših atletičara koji se takmiče na SP, a već danas kreće Lazar Anić za kojeg je priređena igra ULAZI U FINALE SKOKA UDALJ sa kvotom 2,00.

(FOTO: Action Images)


tagovi

atletikabet infoJamajkaJusein Boltsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara