(©MN Press)
(©MN Press)

MVP nagrada u rukama Alvara Granadosa, osmorica srpskih vaterpolista okićeni srebrninom

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.06.23. | 23:44

Španac proglašen za najkorisnijeg igrača završnog turnira Lige šampiona

Kontinuitet je tu, ne i iskorak. Ponovo su vaterpolisti Novog Beograda pokupili srebrninu, a glavna premija završila je u naručju Pro Rekovog kapitena - Aleksandra Ivovića. Pro Reko je stigao do het-trika, Alvaro Granados pokupio je utešnu nagradu. 

Odigrao je Španac fantastičan meč u finalu Lige šampiona, održavao je Novi Beograd u životu zajedno sa Strahinjom Rašovićem, međutim, kompletna desna strana bila je zatvorena. Sve je Pro Reko zaključao, pa mu nije naštetilo ni pet strela Alvara Granadosa, koji je proglašen za najkorisnijeg igrača Lige šampiona. 

Izabrane vesti

Momak iz Terase, predgrađa Barselone, pokupio je MVP nagradu. Bio je centralna figura završnog turnira i jedan od najefikasnijih igrača u ovosezonskom izdanju LIge šampiona. U finalu je, kao i u četvrtfinalu, postigao pet golova, dok je u polufinalu jednom zatresao mrežu. Sve skupa 11 pogodaka u odlučujućim utakmicama. 

U rukama MVP priznanje, oko vrata srebrna medalja. Drugačije je zamišljao raslplezt Španac i zasigurno bi rado žrtvovao individualnu nagradu za najsjajnije odličje. Srebrninu je pokupilo i osam srpskih asova: Radoslav Filipović, Strahinja Rašović, Vasilije Martinović, Đorđe Vučinić, Duško Pijetlović, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Viktor Rašović. Kao i Živko Gocić i njegov stručni štab. 

Ipak, jedna zlatna medalja završila je kod Srbina. Miloš Ćirić i ove sezone bio je pomoćnik Sandru Suknu i dao veliki doprinos 11. evropskoj tituli Pro Reka.


tagovi

Liga šampiona u vaterpoluVK Novi BeogradAlvaro Granados

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara