Tijana Bošković (MN Press)
Tijana Bošković (MN Press)

Navijači su izabrali: Tijana Bošković MVP elitnog takmičenja

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.01.24. | 17:36

Možda njen tim u grupnoj fazi nije blistao na svakom meču, ali Srpkinja je očigledno obeležila prvi deo Lige šampiona

Prvi deo Lige šampiona protekao je u znaku Tijane Bošković. Iako njen tim u grupnoj fazi nije zabeležio sve pobede i moraće da igra plej-of, ona je definitivno obeležila uvodni deo elitnog takmičenja.

Navijači su imali priliku da biraju igračicu koja će dobiti MVP nagradu na kraju grupne faze i u tom glasanju je Boškovićeva odnela ubedljivu pobedu.

Izabrane vesti

Glavna uzdanica Ezačibašija osvojila je 63,1 odsto glasova, iza je ostavila Paolu Egonu sa 20,2 odsto i Ekatarinu Anktropovu, koja je uzela 9,5 odsto.

Turski tim je u grupi zabeležio četiri pobede - po dve protiv Vašaša i Marice Plovdiv, a izgubio je oba puta od Skandićija. Zauzeo je drugu poziciju pa će do četvrtfinala pokušati da dođe kroz plej-of mečeve. Rival u razigravanju je ekipa Prometeja.

Tijana je u prvom kolu protiv Vašaša postigla 23 poena, a u drugoj rundi na meču sa Maricom upisala je 13. U trećem kolu protiv Skandićija ni njenih 28 poena nije bilo dovoljno za trijumf Ezačibašija.

U četvrtoj rundi protiv Marice je pauzirala, a u petom kolu je donela ekipi pobedu protiv Vašaša sa 28 poena. U poslednjem meču u grupi u porazu protiv Skandićija imala je 27 poena.




tagovi

Tijana BoškovićCEV Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara