Komentari na vest

Neven kao vožd: Majstorović novi trener Karađorđa

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Nadam se da gresim ali mislim da je bolje da je sacekao malo jos...U svakom slucaju sve najbolje super igracu i velikom Grobaru
G

Gost52626

pre oko 2 godine

Mnogo dobar momak, dobar odbojkas nema tu greske... Ali da mu prvi posao bude u superligaskom klubu koji ce se boriti za opstanak, teska prica.... Treba da krene od osnovnr skole a ne odma u srednju... Svakako puno srece i sportski pozdrav
O

OdbojkaS

pre oko 2 godine

On prvo treba da završi neku školu za trenera a ne da mu i kurs od dve nedelje za C licencu i zvanje operativnog trenera u sportu završavaju ispod žita. Drugo sramota je da trener sa C licencom vodi uopšte bilo kog Superligaša, borio se on za opstanak ili ne, ali dobro to je sad već druga priča, pola lige je nažalost na toj licenci a neki su i selektori... Davno beše izgleda vreme kada su maltene samo doktori nauka, profesori na DIFu mogli biti selektori jer sada se više vrednuje neznanje nego znanje... A pod tri, kad si sve to tako i zamesio, pa ne ideš u ekipu u kojoj si ti kao nazovi trener u pokušaju najmlađi član te "družine prstena". Nit autoriteta na znanje, nit na godine... Ispadaš budaletina. Marioneta kojoj se pravi biografija da sutra smrdoše po mlađim reprezentativnim kategorijama na platici Saveza.
R

ROD Karađorđe

pre oko 2 godine

Kakav klub takav i trener - rekreativno odbojkaška družina
B

Bg1989

pre oko 2 godine

,,Klub iz Oplenca'' ? Au druže (pošto nisi potpisao svoj tekst, pa ne znamo ko si), bar izguglaj šta je Oplenac, ako već ne vidiš u izjavi koju si preneo da je Karađorđe klub iz Topole. Oplenac je brdo u Topoli, da te poštedim muke i istraživanja.
Х

Хахахахаха

pre oko 2 godine

Замишљам Харијеву фацијалну експресију када овај дође да му нешто каже ;)
V

Velika Plana

pre oko 2 godine

Ja mislim da su ga ova dvojica sprdala a on se primio.Pa sine Hari Ilic zavrsavao srednju dok si ti bio u obdanistu..A ni ostatak nije mnogo mladji.Kad budu krenuli da lupaju packe nazovi treneru bruka u najavi.
G

Gost011

pre oko 2 godine

A Hari završio školu?
A

A licenca

pre oko 2 godine

Još jedan kursista-operativni trener (nadam se da je bar završio tu ekspresnu tešku jednonedeljnu obuku, da nije i to išlo preko veze) u trenerskim cipelama Superlige... Odbojko gde ideš... Dno dna!
N

Neven Vožd

pre oko 2 godine

Al' matorija ekipa od "trenera"