"Mekisi-Benabad"
"Mekisi-Benabad"

Nova glupost francuskog atletičara: Skinuo dres pre cilja i ostao bez zlata!? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.08.14. | 12:07

Mekisi-Benabad se svojevremeno u Monaku potukao sa kolegom iz reprezentacije, a u Helsinkiju je izbio poklon iz ruke i odgurnuo 14-godišnju devojčicu koja je nosila kostim maskote

Mekisi-BenabadFrancuski atletičar alžirskog porekla, Mahedin Mekisi-Benabad (29), prošao je prvi kroz cilj u trci na 3.000 metara s preprekama na Evropskom prvenstvu u Cirihu, ali je zbog velike gluposti ostao bez zlata. Naime, Mekisi-Benabad je pre cilja u maniru fudbalera proslavljao pobedu skinuvši dres, zbog čega je dobio žuti karton, a vrlo brzo i diskvalifikaciju.  

Osvajač dve srebrne olimpijske medalje i dvostruki evropski prvak nadao se da će proći samo sa ukorom.
“Skinuo sam majicu zbog sreće. Bio sam srećan što sam ponovio uspeh od prošle godine. Nisam znao da ću dobiti žuti karton. Uživaću”, rekao je Francuz u trenucima slavlja, ali vrlo brzo je saznao da je diskvalifikovan.

Izabrane vesti

Tako je zlato pripalo Joanu Kovalu iz Francuske, srebro Poljaku Kristijanu Zalevskom, a bronza Anhelu Mileru iz Španije.

Mekisi-Benabad je poznat po tome što se pre tri godine u Monaku potukao sa kolegom iz reprezentacije, Mehdijem Balom, a prošle godine je u Helsinkiju izbio poklon iz ruke i odgurnuo 14-godišnju devojčicu koja je nosila kostim maskote.

Ovaj momak očigledno ima problem sa ponašanjem...

(FOTO: Action images)


tagovi

Mahedin Mekisi-Benabadep u atletici

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara