Jovica Nikolić (©MN Press)
Jovica Nikolić (©MN Press)

Nova prinudna pauza za Nikolića, Veclar mu našao zamenu

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.04.23. | 16:59

Rukometni reprezentativac Srbije povredio koleno, stradala hrskavica, srećom nisu oštećeni ligamenti

Koliko talenta, toliko malera. Srpski rukometni reprezentativac Jovica Nikolić prošle sezone je dominirao u dresu Vojvodine, stigao je proteklog leta u najjaču ligu na svetu u Nemačkoj, ali povrede ga i dalje prate. Zimus se desni bek povredio u Katovicama na meču Svetskog prvenstva sa Norveškom, a i u dresu Veclara je nastavio s pehovima.

Za vikend se povredio u meču Bundeslige u Gepingenu. Iznet je sa terena, stradalo je koleno. Srećom, nije došlo do najgore povrede ligamenata, ali je stradala hrskavica i čeka se pauza, još se ne zna kolika.

Izabrane vesti

Stigao je rezultat pregleda magnetne rezonance našeg povređenog beka Jovice Nikolića. Srećom, spoljašnji ligament i meniskus nisu oštećeni, ali je hrskavica povređena. Dokle će Jovica biti van terena, još se ne zna. Kao zamena za 21-godišnjaka do kraja sezone, s nama će biti Ole Klimpke“, saopštio je Veclar koga čeka borba za opstanak u finišu sezone u Bundesligi.

Nikolić je prošle sezone bio najbolji igrač Vojvodine, najzaslužniji za titulu Lala. Proteklog leta je potpisao dvogodišnji ugovor sa nemačkim timom. Sa Milošem Orbovićem i Predragom Vejinom čini trio na poziciji desnog beka u taboru Orlova. Zbog visoke temperature Novosađanina nije bilo u mečevima sa Norveškom prethodnog meseca.

Veclar je prošle nedelje smenio nekadašnjeg hrvatskog selektora Hrvoja Horvata, a do kraja sezona na klupi ovog tima sedeće Makedonac Filip Mirkulovski.



tagovi

Jovica NikolićRukometna Bundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara