Vuk Todorović i Dušan Petković (© Star sport)
Vuk Todorović i Dušan Petković (© Star sport)

Novi trofej za ACH Volej, 54 pobede na 55 mečeva: Mašulović i Todorović šampioni Slovenije

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.04.22. | 22:12

Bez izgubljene utakmice u finalnoj seriji savladali su Kalcit Kamnik - 3:0

Srpski tandem Nemanja Mašulović i Vuk Todorović je na najlepši način završio veoma uspešnu sezonu u ACH Voleju. Igrači koji su prošle godine nosili dres Vojvodine, nastavili su da ređaju sjajne rezultate i u inostranstvu. Sada mogu da se pohvale da su šampioni Slovenije.

U trećem duelu finalne serije bili su bolji od Kalcit Kamnika – 3:0 (25:18, 25:20, 25:21) i tako posao završili u najkraćem mogućem roku. Prvi susret su dobili na domaćem terenu maksimalnim rezultatom, drugi pobedili u gostima posle pet setova, a u trećem ponovo bili prilično ubedljivi.

Izabrane vesti

Srednji bloker Nemanja Mašulović je učestvovao sa četiri poena, dok je dizač Vuk Todorović skupio pet. Na drugoj strani u poraženom sastavu bivši odbojkaš Crvene zvezde Danilo Pavlović zabeležio je 11 poena.

Pred 700 gledalaca u dvorani Tivoli ekipa ACH Voleja je došla do 18. šampionskog pehara. Pre toga joj je pošlo za rukom i da se domogne trofeja u nacionalnom kupu i regionalnoj MEVZA ligi.

Trener Mladen Kašić je bio veoma ponosan na tim.

Nisam mogao da zamislim bolji kraj zaista fenomenalne sezone”, rekao je Kašić. „Odigrati 55 utakmica i od toga pobediti na 54 – to je veoma teško ponoviti. Mislim da i dalje ne shvatamo šta smo uspeli da uradimo”.


tagovi

Nemanja MašulovićOdbojka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara