"Pakjao sa WBO pojasom šampiona velter kategorije"
"Pakjao sa WBO pojasom šampiona velter kategorije"

Odaberite Pakjau protivnika

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.02.17. | 15:39

Slavni bokser objavio jsvojevrsnu anketu u kojoj mu njegovi pratioci na društvenim mrežama biraju rivala za meč u Dubaiju

Pakjao sa WBO pojasom šampiona velter kategorijeLegendarni bokser Mani Pakjao, koji se prošle godine nakon kraće penzije, to jest posvećivanju poslu senatora na rodnim Filipinima vratio u ring trenutno traži, tačnije bira sledećeg protivnika za meč koji će biti održan u Dubaiju.

Pred njim su četiri imena, a pošto on i njegov tim očigledno ne mogu da se odluče to su prepustili svojim fanovima. Tako, ako imate verena posetite njegov tviter nalog i odaberite sa kim bi mogao da ukrsti rukavice: Amirom Kanom, Džefom Hornom, Terensom Krofordom ili Kelom Brukom.

Izabrane vesti

 

Redakcija Mozzart Sporta se odlučila za Britanca Amira Kana, pre svega zato što je prilično antipatičan, pa bi iskusni Filipinac mogao malo da ga nauči kako se pravi šampion ponaša. I kako bije. Izgleda da i ostali Manijevi navijači misle isto kao mi, tako da Britanski bokser zaista mogao da dobije veliku priliku pošto trenutno vodi ubedljivo u anketi.

Za sada nije poznat ni tačan datum borbe u Dubaiju, a samo zna da će najverovatnije biti u aprilu. Glasanje se uskoro završava.

(foto: Action Images)


tagovi

boksborilačke veštineFilipiniMani Pakjao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara