"Nikola Grbić"
"Nikola Grbić"

Odbojkaši nasmejani: Ovo je put za Fajnal siks

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.06.17. | 19:18

Nikola Grbić kaže da nije važno ko je s druge strane mreže kad odigramo kao protiv Belgije

Nikola GrbićOsmesi zadovoljstva na licima naše ekspedijcije posle uspešne misije u Teheranu. Naša odbojkaška reprezentacija zabeležila je sve tri pobede na drugom vikendu Svetske lige i tako zadržala drugo mesto na tabeli takmičenja u kome brani trofej.
Izuzetno sam zadovoljan reakcijom momaka treći dan uzastopno. Nije bilo lako, ogroman teret turnira iznela je maltene jedna šestorka. Koncentracija je bila izuzetno visoka, krenuli smo agresivno od prve lopte. Videlo se da kada smo koncentrisani i kada igramo ovako, nije važno ko je sa druge strane mreže. Na sve je uticao i poraz od Belgije u Srbiji, hteli smo da pokažemo da je to bio loš dan i da je ovo danas naša vrednost na terenu“, rekao je posle meča sa Belgijom (3:0) selektor našeg tima Nikola Grbić, za sajt Odbojkaškog saveza Srbije,

Predaha, maltene, nema, jer...
Sledi dug put u Argentinu. Takav je sistem takmičenja, ne smemo da razmišljamo o tome, jer to može da nam bude izgovor za eventualni neuspeh. Naša koncentracija i razmišljanje je na narednog protivnika, a to je Argentina i samo o tome treba da razmišljamo", rekao je Grbić.

Izabrane vesti

Srećko LisinacSrednji bloker Srećko Lisinac delovao je veoma zadovoljno.
Shvatili smo utakmicu ozbiljnije nego onu u Novom Sadu. Nije da smo ih tad potcenili, ali odigrali su dobar meč i iznenadili nas. Mi smo se pripremili mnogo bolje, videli smo gde smo grešili u prvom meču. Zadovoljni smo turnirom u Teheranu. Ostvarili smo petu pobedu, imamo još tri utakmice do kraja regularnog dela. Mislim da smo napravili dobar put do Fajnal siksa, još jedna pobeda i da se plasiramo na završni turnir. I ako se plasiramo, ići ćemo na sve tri pobede“, dodao je Lisinac.

Tehničar Nikola Jovović rekao je da Srbija polako diže formu.
Jedini poraz u Svetskoj ligi imamo od Belgije (0:3), znali smo da moramo da zapnemo, zapeli smo, dobili ih sa 3:0 i idemo u Argentinu. Čeka nas dug put, ali navikli smo, idemo tamo po plasman na Fajnal siks“, precizirao je Jovović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nikola GrbićNikola Jovovićodbojkaška Svetska ligaSrećko Lisinacsvetska liga odbojka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara