Komentari na vest

Oglasio se Toni Đerona: Razumem da žele Srbina za selektora

R

Rukometas

pre 3 meseca

Nema smisla kriviti jednog coveka. U Srbiji ne postoji sistem ni u cemu pa ni rukometu. Klubovi su slabo razvijeni, interesovanje kod dece za rukomet je slabo. Nemamo ni jednog igraca iz domace lige. Ne postoji baza itd itd. Slicnim putem idu i sportovi u kojima je bilo rezultata.
F

Fdkn

pre 3 meseca

Nemamo mi trenera za vwci kalibar. Trebao je ostati Djerona. Odlican je trener. Sve tri utqkmice su bile egal. Mogli smo imati 6 ili 0 , dobili smo jedan. Obavezno strancq dovesti, kao sto od nas uzimaju kosarkaske trenere tamo mi moramo uzet za selektora nekog spanca bar pomocnika trenera Barselone
L

LuloLulo

pre 3 meseca

Nemam utisak da je toliko do njega koliko do igraca. Jer kako objasniti poslednji minut protiv Islanda, ili ono Pesmalbekovo nokautiranje golmana, Djordjiceve ishitrene šuteve, Marseniceve promašene zicere, Radivojevicevo stanje u golmanskom prostoru i tolike cepeline Crne Gore po toj strani. Gomila neinteligentnih poteza .Mada mislim da je neke igrače morao više da koristi na uštrb nekih drugih, prije svega Borzaša.
b

bas sve nabrojano

pre 3 meseca

je do trenera, sve je do trenera.. on im je to dozvolio, on ih je birao a ako su ga " minirali. " treba to javno reci
A

AK10

pre 3 meseca

U rukometu selektor uopšte nije problem!! Boljeg od Tonija u ovom trenutku nećemo naći. Problem je u radu Saveza i poluamaterskoj domaćoj ligi. Da nije Đerone pogubili sve mečeve na ovom prvenstvu preko 5 razlike lagano.
U

Urgh!

pre 3 meseca

Nije ovdje problem u selektoru. Nije ivaj odjednom postao loš. Pa do juče su svi govorili da je on pravo rešenje, da se vidi napredak, i da igramo sve bolje..Na kraju krajeva, nismo razbijeni ni u jednoj utakmici ubjedljivo, sve je bilo na jednu loptu. Prije smo gubili sve utakmice sa po 8-9 golova razlike, sa ovim trenerom je to sve tijesno. Problem je ovdje, kao i u fudbalu, u igračima. Nema tu dovoljno kvaliteta, odnosno, ima, da igraš ovako, na jednu loptu i gubiš tijesno. Za više od toga ne, pa ma ko došao za trenera. Slaba liga, nisu to ni top igrači u svojim klubovima. Ako neki i jesu, većina nije, i odmah to znači da imaš neke dobre pojedince, ali nemaš tim. Ne mogu par dobrih igrača na utakmici da poprave sve ono, što par njih zna da zabrlja na svakoj. Kao imu fudbalu, ne mogu napadači koji su top, da daju, koliko oni balvani da prime pozadi. I to je sva suština. Ovde se stalno polemizira, te ovaj trener, te onaj... Ma džaba, koji god da dođe biće isto, možda par pomaka gore dole, ali u suštini, to je to. Ja bih ostavio ovoga, bar da se ima neki kontinuitet. Koji god novi da dođe, ajmo sve ispočetka, novi sistem, neki novi možda igrači, ajmo se uigravati iznova, i par godina tako, bez pomaka. A još ne spomenuh i pojedine nabijeđene igrače, koji u klubu daju sve od sebe, a ovamo ih nema nigdje. Kad neće, ne možeš da ga natjeraš, pa ma šta uradio. Jebeni mentalitet, pa to ti je...
b

banjaluka15

pre 3 meseca

To sto mozemo da izvučemo Španiju u baražu je isključivo samo tvoja zasluga! Sam sebi plati ostatak ugovora!
G

Goranka Kukić

pre 3 meseca

Izjava za plesku ko vrata. Mogao si biti i Kunta Kinte lično, tražio se rezultat a ne Srbin na klupi.
C

CENTAR

pre 3 meseca

Zasto ne pricas kako igraca kojeg nisi skinuo za Island krenuo da ide kuci pa si ga zati vratio u tim da nebi otisao a drugoga nisi skinuo i sa tim srusio SVE.
g

gostinjo

pre 3 meseca

Naravno. Doktor reprezentacije ti dovikuje igracima. O tajmautu da ne govorim. Zoves ga kada je kasno. Marsenic ti izvodi brzi centar. Milosavljeviv driblingom izbija sam pred golmana i dodaje desno pivotu koji je koruzen dvojicom...
H

Hames

pre 3 meseca

Ali covek je zvao sve trenere prve i druge lige da dodju na trening nacionalnog tima i NIKO se nije pojavio nikad...kako to nazvati?
N

Naziv Naziva

pre 3 meseca

Sudeći po rezultatima nekadašnjeg selektora REPUBLIKE IRSKE nisu imali ni šta da vide.