""
""

Opklada avioprevoznika: Ko izgubi finale u ragbiju farba avione u boje rivala!

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.10.15. | 14:18

Neobična Tviter prepiska sponzora Australije i Novog Zelanda uoči sutrašnjeg meča u Londonu

Dva najveća avioprevoznika u Australiji i na Novom Zelandu, ujedno i sponzori tamošnjih ragbi reprezentacija, “Kvantas” i “Eir Nju Ziland” opkladili su se da kompanija čija reprezentacija izgubi sutrašnje finale Svetskog kupa u ragbiju, ofarba svoje letelice u boje pobedničkog tima.

Izabrane vesti

Novozelanđni su prvi krenuli u kampanju, pa su kolegama iz komšiluka predložili da svoju flotu aviona dopune sjajnom letelicom u crnoj boji na kojoj se nalazi poruka “Napred Riči”, namenjena kapitenu Ričiju Mekouu, dok je australijska kompanija uzvratila da bi i njihovim komšijama lepše pristajala zlatno-žuta boja aviona.

“Ne hvala, ne želimo da usporimo svoje avione sa tolikom količinom jarke boje”, ekspresno su ih pecnuli sa Novog Zelanda, a čitava “rasprava” odvijala se na zvaničnim Tviter profilima dve kompanije.

 

Ipak, dobra vest za Australijance je da ne moraju da brinu jer se neće voziti u avionima sa bojama Novog Zelanda. Čak i u slučaju poraza u sutrašnjem finalu ova opklada neće važiti, jer kako je objasnio portparol “Kvantasa”, rasprava između dve kompanije na Tviteru bila je samo prijateljsko peckanje komšija pred veliki ragbi događaj.   

Finale Svetskog kupa u ragbiju na programu je sutra od 17 časova na londonskom Tvikenhajmu.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Svetski kupRagbiNovi ZelandfinaleAustralija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara