Foto: Starsport
Foto: Starsport

Orlovi saznali rivale na Evropskom prvenstvu: Poljaci prva prepreka na putu do odbrane zlata

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.05.21. | 18:55

Reprezentacija Srbije u Grupi A

Muška seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, igraće na Evropskom prvenstvu 2021. u Grupi A sa Poljskom, Belgijom, Ukrajinom, Grčkom i Portugalijom, odlučeno je danas žrebom u Helsinkiju. U Grupi B u igraće Češka, Italija, Slovenija, Bugarska, Belorusija i Crna Gora, Grupu C će činiti: Finska, Rusija, Holandija, Turska, Španija i Severna Makedonija, a u okviru Grupe D će se boriti Estonija, Letonija, Francuska, Nemačka, Slovačka i Hrvatska.

Kontinentalna smotra biće održana od 1. do 19. septembra u Poljskoj, Češkoj, Finskoj i Estoniji. Takmičenje po grupama će se odigrati u Krakovu (A grupa), Ostravi (B), Tampereu (C) i Talinu (D), mečevi osmine finala i četvrtfinala u Gdanjsku, u Poljskoj i Ostravi, u Češkoj, a polufinala, kao i meč za treće mesto i finale u Katovicama, u Poljskoj.

Izabrane vesti

Utakmice osmine finala i četvrtfinala će se odigrati u Gdanjsku, u Poljskoj i Ostravi u Češkoj, dok su polufinalne utakmice, kao i meč za treće mesto i finale predviđeni da se odigraju u Katovicama u Poljskoj.

Podsetimo, Orlovi će na predstojećem Evropskom prvenstvu braniti zlato osvojeno 2019. kada su u finalu savladali Sloveniju 3:1.



tagovi

Evropsko prvenstvo u odbojciMuška odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara