Komentari na vest

Orlovima fale bekovi, skraćena rotacija iscedila Kukića i Orbovića, Srbija nema Cindrića

G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Nemudasi iz mocarta cenzurisu ovu sramotu
M

Max_84

pre preko 2 godine

Prepotopski rukomet igramo. Stvar mentaliteta ocigledno. Primili smo 10 od 23 iz brze tranzicije i kontri, a mi igramo svaki napad poziciono, kao pre 50 godina. Jos se komentator na rts-u odusevljava kako "lepo" i "strpljivo" gradimo napade. Ocajno!
R

Rukometas

pre preko 2 godine

Zato ne gledas na rts prenos gde komentarise covek koji ne zna pravila nego na Areni gde komentarisu vrsni komentatori Steva i Sreten koji inace bivsi rukometasi i istinski zaljubljenici u ovu igru, koji gpdinama prenose ligu sampiona rukometnu
O

Ojo

pre preko 2 godine

Orlovima fale M..a
C

Cer

pre preko 2 godine

Pazi ove strucnjake "bili smo blizu". Pa blizi smo bili na proslom EP sa Perunicicem vodili smo skoro celu utakmicu protiv mnogo jace Hrvatske od ove sinoc. Sinoc smo jednom poveli za 60 minuta i kao "bili smo blizu". Kako da ne
F

Faye

pre preko 2 godine

Pre utakmice svi su pricali da dobijamo jer su bili zadovoljni igrom protiv Ukrajine,a sad svi pljuju.Realno fali iskustvo kada smo mogli da prelomimo mec,Marsenicu se brani sut,zatim Pesmalbek kad je ukrao loptu za kontru i pogresio dao loptu njima u ruke i primljen gol,i onda precka Ilica.Ovo je dosta bolje nego prethodnih godina,jer pre su nas reprezentacije kao Ukrajina mucile,nismo vise topovsko meso protiv jacih reprezentacija vec pruzamo dobar otpor.Trebamo da verujemo ovom selektoru i igracima i da guraju dalje.Realno i grupa je jaka,nije smak sveta ako ispadnemo,samo napred momci.
g

gostttt

pre preko 2 godine

Jos deset utakmica da smo igrali ne bi ih dobili jednostavno su bolji od nas u rukometu...
B

Bravo

pre preko 2 godine

Konačno neki novinar iz mozzarta da napise realno, uprkos svemu pružen je odličan otpor i lako je utakmica mogla da se zavrsi drugacije. Ali ne može nista preko noći,sve je proces. Ali kada se radi kako treba onda nema brige. Još kada bi malo ulagali u nase klubove.
R

Realnost je nasa ovo

pre preko 2 godine

Treba nekada biti realan. Dugo nas nije bilo na smotrama pa i rezultat ne moze bas da bude ne znam kakav. Treba imati na umu da su taman za toliko bolji fali nam malo iskustva i malo bekove kao i neki extra idividualni kvalitet koji bi u trenutcima kada je bas potrebno nekom individualnom akcijom pokrenuo tim mozda bi to bio Nenadic ali se povredio. Idemo napred velkki je ovo napred za razliku od proslog puta kada smo bili ubijeni sa desetak golova razlike ovde mozemo reci da smo igrali egal utakmicu.

Nenad

pre preko 2 godine

I sudije...
d

deki_kg

pre preko 2 godine

Nacionalisticke ispade po strani, videlo se da smo blizu ali nedovoljno blizu i to je neki pomak. Mladi su igraci, isekao ih je pocetak sa dva iskljucenja, pala je koncentracija na kraju poluvremena i u drugom dva zicera marsenica plus upropascena kontra pesmalbeka. Posle toga je bilo tesko vratiti se ali treba ispratiti kako ce u buducnosti ici prica.
M

Maximilion

pre preko 2 godine

Tacno. Realno Htvatska je za taman toliko bila i bolja od nas. Ali da igramo lep rukomet, itekako igramo i to posle jako dugo vremena. Utakmica je bila za uzivanje i vredelo je gledati makar samo zbog ona dva cepelina sto su prosla i fenomenalne odbrane nase reprezentacije.