""
""

Osnovan je novi futsal klub - svi na Banjicu, da u nedelju zagrmi sa tribina

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.11.16. | 12:32

Debi u Drugoj ligi Srbije protiv Hendija

Klub malog fudbala Banjica, koji je osnovan avgusta ove godine, debitovaće u nedelju na svom terenu u SC 'Voždovac' pred prepunim tribinama u Drugoj ligi Srbije.

Izabrane vesti

Rival je ekipa Hendi junajteda, tim koji ima ambicije da se ove sezone plasira u elitni rang. Sa druge strane Banjica je tek formiran tim koji će pokušati da pošteno namuči svakog protivnika i osvoji što više bodova. Najveći adut tima sa Banjice jesu navijači, jer se već na prvom meču očekuje njih oko 1.000, što do sada i nije često viđana slika na futsal mečevima. Sa novim klubom i ambicijama upoznao nas je predsednik Ivan Koljenšić.
"Osnovani smo u avgustu ove godine sa ciljem da okupimo sve ljubitelje malog fudbala na Banjici. Da ceo kraj okupimo na jednom mestu, da nedelja, dan kada igramo naše utakmice, bude jedan porodičan dan. Da svoje mesto u hali zauzmi mladi, stari, ali i porodični ljudi koji bi svoju decu upoznali sa futsalom, sportom koji je u ekspanziji, ne samo u Srbiji, već i u svetu. Što se samog rezultata tiče u debitantskoj sezoni očekivanja nisu velika. Mi smo sada kao beba, tek nam rastu zubi i učimo da hodamo. Naravno, cilj nam je da jednog dana konkurišemo za plasman u Prvu ligu Srbije. Za to je potrebno vreme i naporan rad", istakao je prvi čovek kluba Ivan Koljenšić.

Kapiten Banjice Milan Grahovac izneo je svoja očekivanja pred meč sa favorizovanom ekipom Hendi junajteda.
"U nedelju igramo prvi meč u istoriji kluba na domaćem terenu pred našim navijačima. Rival je ekpa Hendi junajted koja ima ambicije da se plasira u Prvu ligu. Mi smo odradili dobro pripreme za meč i nadamo se da uz podršku punih tribina možemo da napravimo iznenađenje. Mi smo novoformirani tim i nije nam cilj jedno od prva dva mesta, već da prve sezone animiramo publiku da dođe na futsal i upoznamo je sa ovim sportom. Naravno, pokušaćemo da u debitantskoj sezoni osvojimo što veći broj bodova", kazao je kapiten Banjice Milan Grahovac.

Utakmica počinje u 20.30, a ulaz je slobodan.


tagovi

navijačimali fudbalfutsal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara