Marta Drpa (©Instagram)
Marta Drpa (©Instagram)

Otišla iz Izraela, potpisala za ukrajinski tim i igraće Ligu šampiona: Marta Drpa nastavlja karijeru u Prometeju

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.10.23. | 18:27

Ovaj odbojkaški klub će biti domaćin u Rumuniji

Planovi Marte Drpe za novu sezonu potpuno su se poremetili. Trebalo je srpska odbojkašica da igra u Izraelu za Makabi iz Haife, zajedno sa Božicom Marković i Sanjom Gomans (devojačko Bursać), međutim ratna dešavanja su uticala na sve u toj zemlji - kako na život generalno, tako i na sport.

Srpske igračice su se vratile u Beograd, morale su da se oproste od izraelske priče i da potraže neka nova rešenja. Marta Drpa je dogovorila saradnju sa ukrajinskim Prometejom, pa će igrati u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

"Ovaj transfer je još jedan važan korak za razvoj tima i ukrajinske odbojke uopšte. Siguran sam da će dolazak Marte pomoći klubu da uspešnije nastupa u grupnoj fazi Lige šampiona", naveo je predsednik Prometeja Vladimir Dubinski na društvenim mrežama.

Ukrajinski tim je takođe zbog ratnih dešavanja u problemima, pa ne može da bude domaćin tamo gde bi bio inače... Kako je navedeno na sajtu CEV utakmice Lige šampiona igraće u rumunskom Mioveniju.

Podsetimo, Marta Drpa igra na poziciji korektora, rođena je 20. aprila 1989. godine i visoka je 192 centimetara.

Tokom karijere je igrala za Crvenu zvezdu, Volero, Železničar, Spartak, Targovište, Vićencu, Potsdam, Bekeščabu, Makabi...


tagovi

Marta DrpaOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara