""
""

Partizanu prvi večiti derbi u sezoni: Ragbisti crno-belih bolji od Zvezde - 20:18

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.03.15. | 21:59

Parni valjak deli prvo mesto sa Radničkim iz Nove Pazove

Prvi večiti derbi ove sezone u ragbiju 13 pripao je Partizanu, koji je na stadionu Sportskog centra Inge na Zvezdari pobedio Crvenu zvezdu sa 20:18.

U odloženoj utakmici prvog kola Prve lige Srbije aktuelni šampion Crvena zvezda ušla je u duel kao veliki favorit, ali je mladi tim crno-belih zasluženim trijumfom pokazao da će se ove sezone gotovo sigurno boriti za sam vrh tabele.

Izabrane vesti

Crno-beli su tako stigli do druge pobede u šampionatu, pa sada dele prvo mesto na tabeli sa Radničkim iz Nove Pazove, koji takođe ima maksimalan učinak.

Zvezdi je ovo bila tek prva utakmicu u šampionatu, jer je njen meč drugog kola protiv Dorćola bio odložen zbog poplavljenog terena.

U još jednom odloženom meču prvog kola Dorćol je razbio Radnički iz Niša na stadionu SC Inge rezultatom 102:0 (60:0). Osvajač Kupa prošle sezone poigravao se sa povratnikom u Prvu ligu ostvarivši jednu od najvećih pobeda u istoriji i došao do prvih bodova u sezoni.

U nedelju se odigrana i dva meča kvalifikacija za četvrtfinale Kupa Srbije. „Bijeli zečevi2 iz Banja Luke eliminisali su kao gosti Novi Beograd posle produžetka rezultatom 26:22 (22:22), dok je u Vranju lokalni „Soko“ bio ubedljiv protiv „Morava Geparda“ 60:6.

(FOTO: MN Press)


tagovi

ragbiPartizan ragbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara