(© psg.fr)
(© psg.fr)

Petar Nenadić je idealan igrač za PSŽ

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.03.23. | 20:05

Srpski bek zvanično u novom klubu

Jutros najavljeno, večeras realizovano. Potvrdio je Pari Sen Žermen da ima novog levog beka. I to kakvog. Jednog od najboljih, dok je bio u zenitu karijere.

Da još nije pri kraju, Petar Nenadić je potvrdio potpisom za francuski klub, s kojim će napasti trofej Lige šampiona.

Izabrane vesti

Srbin je stigao umesto povređenog Nikole Karabatića, do privede takmičarskii ciklus kraju, sa najvećim mogućim ambicijama.

Ukazala mi se odlična prilika da potpišem za Pari Sen Žermen. Ponosan sam što sam se pridružio timu koji ima nekoliko talentovanih rukometaša. Daću maksimum da pomognem kolektivu tokom naredna četiri meseca. Očekuju nas važni ispiti, nestrpljiv sam što ću moći da obučem dres PSŽ-a i tako obogatim biografiju“, rekao je Nenadić koji je počeo u Crvenoj zvezdi, posle čega je igrao za španske klubove Alhesiras i Barselonu, mađarske Pik Seged i Vesprem, danski Holstebro, poljksku Vislu i Fukse iz Berlina.

Zanimljivo, Petar Nenadić je potpisao za PSŽ u danu kad njegov novi klub igra protiv doskorašnjeg, Vesprema, u grupnoj fazi Lige šampiona. U opremi Parižana mogao bi da debituje u nedelju kad je na programu goastovanje Šemberiju u prvenstvu Francuske, gde aktuelni prvak vodi veliku borbu sa Monpeljeom.

„Baš smo srećni što nam se Petar pridružio do kraja sezone. Povreda Nikole Karabatića naterala nas je da kompletiramo sastav. Nenadić ima idealan profil, njegov talenat je potvrđen, a iskustvo veliko, stečeno takmičenjem u najboljim evropskim ligama. Biće Petar dragocena u ostvarivanju naših ciljeva ovog ptoleća, jer smo oduvek bili ambiciozni na domaćoj ili međunarodnoj sceni“, istakao je Tijeri Omeje, generalni direktor kluba.


tagovi

Petar NenadićRK PSŽrukomet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara