Komentari na vest

Poljska lekcija u pravi čas, škripi na bekovskim pozicijama, Borzaš ostavio najbolji utisak

R

Rajko Šlj.

pre 4 meseca

E da je Sljiva igrao kakva bi to pesma bila...
B

Bg07

pre 4 meseca

Djordjic haha. Super b liga.
F

Fs

pre 4 meseca

U Satru si isto primao u proseku 38 golova. Zato si i oteran. Jedino ovde 4 godine maglu prodaje
m

mikislav

pre 4 meseca

Kako napad nije dobar, a dali 33 gola?! PRIMILI SMO 38. Znaci odbrana nije postojala...Ali ok. To je srpski smesni rukomet - napadi po minut i po, nema brze ige sa centra, nema brzog vracanja da se protivnicki centar spreci, nema kontti, ima mnoooo iskljucenjam jer su igraci SPORI pa ni faul ne mogu da urade kako treba...Djeroni je ovo zadnje takmicenje sa Srbijom, jer ce RSS nekoga morati da zrtvuje. A realno, tanak trener. Bolji od srpskog trenerskog proseka, ali to nije neki uspeh. Moguce da odigraju jednu utakmicu na inspiraciju, a ostalo porazi. Dosadno i predvidivo.
G

Glavni gost

pre 4 meseca

Ja ne znam odakle nama pravo da se lozimo na bilo sta u rukometu... niti imamo top klubove, niti imamo igrace na vrhunskom nivou. Najbolji igraci nam igraju ligu evrope znaci mi smo drugi razred evropskog rukometa. Ucesca su nam uspeh i to je to eventualno da nekoga namucimo malo ako imamo bas bas dobru partiju.
d

dramarko59

pre 4 meseca

Ne vidim da će biti išta bolje nego sa ženama, teško da ćemo ikoga pobediti.Srozali smo rukomet na najniže grane i o tome govori i kvalitet naše obe naše lige i reprezentacija u celini.Bregar i Djirona daju lažna obećanja i nije mi samo samo jasno da li tako pravdaju sebe ili ne vide realnost.Svi bi mi voleli da je istina drugačija ali dok ne bude krupnih promena od našeg rukometa nema sreće.Žene su pokazale svoju nemoć ništa bolje ne očekujem ni od muške ekipe, daj bože da grešim ali teško da možemo biti jači od istine i slabog kvaliteta našeg rukometa uopšte pa neka me neko prvenstveno reprezentacija demantuje.

Petar.P

pre 4 meseca

Za bekove se vidi već neko vreme da škripi. Po meni od Šešuma mi nemamo da kažeš istinski kvalitetnog igrača. Djordjić tu i tamo, ako ništa drugo ima tu silinu i skok, ali ga povrede ubiše. Od Borzaša možda nešto bude, mlad je, pa gomila grešaka može i da se oprosti. Tu je Zečević, nadam se da ga povreda neće omesti u razvoju. S desne strane još tanje, valjda će Kojadinović biti onaj pravi, mada čini mi se sitnim za tu poziciju. Ali brz je i tehnički možda i najpotkovaniji igrač kojeg imamo. Ne znam sada kakva je situacija sa ostalim mladjim generacijama, da li ima tu nekih talenata koji obećavaju (Kos i slični), ali Orbović, Vejin, Nikolić, Milosavljević, to je sve samo solidno. Pola ja tu ne bi ni zvao, pogotovo Vejina koji je večito rovit. Mada ono rukomet je timski sport, i pored ovog rezultata mislim da imamo igrače koji bi mogli da zategnu odbranu, tu je potreban taj voljni momentum, a to se ne može izgraditi sa Cuparom. Dečko jednostavno u reprezentaciji nikad nije znao da se sastavi i ubija totalno moral ekipe. Uz Milosavljeva je morao ići mali Trnavac, dečko grize i motiviše pojavom. Nekad stvarno mislim da nas večito te male pogrešne odluke sapliću, imamo mi neke truba momente, ali i dosta egal utakmica sa jačim rivalima. Te fali drugi golman, te se zove rovit igrač, mesto nekog koji je možda manje kvalitetan, ali bi igrao i da nenabrajam...
H

Handball Fan

pre 4 meseca

Možda je i dobro da izgubiš sad, uvidiš šta ne štima i pokušaš to popraviti kad budu ključne utakmice. Ako tako shvatimo, onda će ovo biti jedan koristan poraz. Osim toga, pripreme i služe da se pokušaju isprobati različite postavke igre, a rezultat je u drugom planu. Sudeći dosad napad nam je slabija strana, brinu problemi/rešenja na bekovskim pozicijama. Tu smo nekako u deficitu poslednjih godina. Videćemo kako će to izgledati u Nemačkoj. Najbitnije je da svi budu zdravi, a energije i motivacije kod ovih momaka neće faliti.
8

86/87

pre 4 meseca

Basic,Portner,Vukovic,Vujovic,Isakovic,Mrkonja,oni su izmislili cepelin,sedmerac oko golmana,i mnogo toga sto se danas koristi.
A

A bio sam lima

pre 4 meseca

+Rnic,Saracevic,Cvetkovic,Holpner (ne secam se jos 2-3.igraca)i zlato na S.P.
M

Magistar

pre 4 meseca

Kao sto sam rekao, bice dobro ako prodjemo grupu.
D

Da da da

pre 4 meseca

Poljska zemlja odbojke odrza nam cas rukometa.
G

Gluco

pre 4 meseca

rukomet je kod nas poluamaterski sport
H

Hik

pre 4 meseca

Vrh RSS-a NAPOLJE NAGLAVACKE, Srankovic , Delic , svi svi svi unakazilli ste jedan lepi sport , vodite i Bregara i onu Branku. Spasite sport i idite
m

mile bez cenzure

pre 4 meseca

Ha hahahhaha, a sta kazu Kukic i ekipa: idemo po medalju! Pa Poljaci (prosek tim) uvale im 38 komada!!! Ej! Slusajte, ne bih se na ove igrace kladio ni da ce dobiti Crnu Goru! Neverovatno da svi ti rukometasi, cak i ako u svojim klubovima igraju solidno, kada dodju u reprezentaciju ne lice ni na sta. I tako 15-20 godina. A ovaj Djerona vazda gubi i stalno prica price. Dajte bre, recite istinu -- ako prodju grupu makr sa 0 bodova to je USPEH. Tacka.
N

Nije bas tako

pre 4 meseca

Da, igraju solidno, ali u kojim klubovima? Koliko imas igraca koji igraju ligu sampiona? Kolilo u najboljim timovima evrope, nasi igraci su druga liga.
r

rea

pre 4 meseca

Poljska je trenutno rukometna zemlja trećeg sveta i rutinira nas na jedan bolan način nedelju dana pre početka prvenstva. Fantastična uvertira za novi debakl.
7

777

pre 4 meseca

Ко гура Рупару,најгори голман у историји свих спортова где постоји голман,фудбал, рукомет,хокеј на леду,хокеј на трави,футсал,фудбал на песку...
G

Gostimirko

pre 4 meseca

Kao sto neki dan napisah OVAJ ŠPANAC ISTI KAO I SVI PRE NJEGA. Godinama tu, pomak nikakav.
d

dzhoni

pre 4 meseca

Želiš ozbiljan rezultat sa Orbovićem kao prvim desnim bekom? Neće da može…
c

cer

pre 4 meseca

jasan scenario ce se ponoviti ko zna koji put: prolazimo grupu, ne prenosimo ni bod i tamo gubimo sve tri.
M

Momora

pre 4 meseca

Ovo nikako nije bilo dobro,Cupara bled kao i u vecini utakmica,Vorkapic i Orbovic katastrofa,jednostavno bezvoljni i jedan i drugi.Borzasu svaka cast,ali ne moze decko sam,Kukic nista celu tekmu.Nadam se da ce mo mnogo bolje igrati na EP,jer ovo ne vodi nikuda iskreno.Ali optimista sam!🙏🇷🇸🇷🇸🇷🇸