Melisa Vargas i Gizem Orge (©FIVB)
Melisa Vargas i Gizem Orge (©FIVB)

Problem za Melisu Vargas: Povratak u Fenerbahče pod znakom pitanja

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.10.23. | 11:22

Planovi nove reprezentativke Turske bi ove sezone mogli da se pokvare

Prvi deo sezone u Kini, pa onda nastavak u Turskoj - tako je izgledao put Melise Vargas poslednjih godina. Sada bi takvi planovi mogli da se pokvare...

Prema pisanju "Voleybol Magazina" moglo bi da se desi da reprezentativka Turske ipak ove sezone ne dođe iz Tjanđina u Fener.

Izabrane vesti

Naime, u pravilima Odbojkaške federacije Turske navodi se da su transferi mogući od 1. septembra do 31. januara. Tokom prethodnih sezona liga u Kini se završavala početkom januara (bila je skraćena zbog pandemije virusa korona), pa je Melisa bez ikakvih prepreka nastavljala svoju misiju u Turskoj. Sada će se prvenstvo u toj zemlji završiti 6. februara, samim tim će biti probijen rok za prelazak u turske klubove.

Videćemo do kakvog raspleta će doći... Hoće li pronaći neko rešenje ili ne.

Zna se koliko je Fenerbahčeu značila Vargas. Drugi deo sezone je po pravilo bio mnogo uspešniji za turski tim baš zbog njenog dolaska. Ove godine je istanbulskom velikanu donela šampionsku titulu.

I u završnici Lige šampiona njena izdanja bila su veoma značajna, jer je poznato da gde god igra definitivno pravi prevagu. Kako u klubovima, tako i u reprezentaciji Turske, za koju je ove godine debitovala. Donela je Turcima istorijsko evropsko zlato, prvo zlato u Ligi nacija i olimpijsku vizu. Tokom samo jednog reprezentativnog leta.

Pa malo li je?


tagovi

Melisa VargasŽOK Fenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara